Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet az, hogy a Gyakorin...

Hogy lehet az, hogy a Gyakorin a túlnyomó többség jóval többet keres a medián fizetésnél?

Figyelt kérdés

A medián fizetés 318 ezer Ft a KSH szerint. Feltettem egy szavazást ide, amely szerint a túlnyomó többség jóval többet keres. Hogy lehetséges ez?

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2023. dec. 22. 14:11
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
23%

A kukások Bp-en nettó 400-at kapnak. Pont meg vannak fizetve, plusz nem egy riportban elmondták, hogy a kukákban találnak értékes dolgokat, ami plusz megdobja a fizetésüket legalább havi 100-zal.

Talán, mert ez a terület érdekel. Talán, mert sok ember nem a pénz miatt lesz kutató, tanár, asszisztensnő, hanem mert ez érdekli, ezt tanulta, ezt szereti. És talán, mert hisz benne, hogy egy kutató biológus munkája hozzáad a közösségi értékekhez, míg egy neten vetkőző, iskolát nem végzett, beszélni nem tudó, 20 éves ribizli celeb nem ad hozzá.

2023. dec. 23. 10:25
 42/50 anonim ***** válasza:
0%
#41: Szuper. Akkor örüljön a hozzáadott értékének, de ne rinyáljon a pénz miatt, mert k#rva unalmas már.
2023. dec. 23. 10:29
 43/50 anonim ***** válasza:
15%
Te meg ne rinyálj, hogy ha rákos vagy nagyon beteg leszel (előbb eljön, mint gondolnád) és nem jutnál hozzá a terápiákhoz...
2023. dec. 23. 10:32
 44/50 anonim ***** válasza:
18%
Nem fogok, ne aggódj, kifizetem zsebből a magánrendeléseket. Te megvárod majd amíg 2 és fél múlva sorrakerülsz?
2023. dec. 23. 10:38
 45/50 anonim ***** válasza:
30%
Magánrendelésen nem kapod meg a terápiákat csak a diagnózist. Evvan...
2023. dec. 23. 10:43
 46/50 anonim ***** válasza:
0%

"A kukások Bp-en nettó 400-at kapnak. Pont meg vannak fizetve, plusz nem egy riportban elmondták, hogy a kukákban találnak értékes dolgokat, ami plusz megdobja a fizetésüket legalább havi 100-zal."

Akkor gondolj a kukasok helyere mondjuk takaritokat, vagy barmi mas rosszul fizetett magas tarsadalmi erteku munkat. Latom sikerult megerteni a pelda lenyeget. Ennyi esszel nem csodalkozom, hogy itt sirsz a fizetesed miatt.

2023. dec. 23. 10:49
 47/50 anonim ***** válasza:
81%
#45: Megszólalt a szakértő, aki soha életében nem volt és nem is lesz magánrendelésen. :D :D :D
2023. dec. 23. 11:49
 48/50 anonim ***** válasza:
22%

"plusz nem egy riportban elmondták, hogy a kukákban találnak értékes dolgokat, ami plusz megdobja a fizetésüket legalább havi 100-zal."

Jézusom. Ezt te el is hiszed? Elképzelted ezt a dolgot? Láttál már kukásokat egyáltalán vagy csak irogatsz a szobából?

Mesélj már légyszi, hogy akkor ez hogy is van? Józsi, a kukás odamegy a kukákhoz, amit véletlenül sem a lehető leggyorsabban kell kiüríteni, hanem szépen feltúrja, hátha lesz benne egy aranynyaklánc. Ezt kitúrja a penészes tejföl, romlott hús meg a sz*ros pelenka mellől. Ebből havi szinten legalább 2-t is talál! Hiszen ki kell valahogy jönnie a LEGALÁBB 100ezernek! :D

Vagy zsebrerakja a kiszuperált tv-t? Hol van annak hely?

Annyira bírom ezeket, hogy hall valaki valami baromságot és hirdeti, hogy milyen irigylésre méltó ez.

Ja meg akkor még valami. Hajléktalanság miért van? Ha havi legalább 100ezer érteket lehet a kukákban találni, akkor itt minden jó, nem?

2023. dec. 23. 13:26
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a 3-asnak és 10-esnek van igaza. Az IT-sok és egyéb irodisták érnek rá egész nap gyakorizni, ezért az ő fizetésük felülreprezentált. A felük valószínűleg kamus is, bár az én fizetésem a legmagasabbak között van (itt), és én se vagyok kamus.
2023. dec. 23. 15:30
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
A 2. és 3. válaszlehetőség együttesen
2023. dec. 23. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!