Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire gáz a futárkodás?

Mennyire gáz a futárkodás?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Idén júniusban érettségiztem le és úgy döntöttem( most már tudom, hogy rosszul), hogy elmegyek dolgozni.Egy gyárban kezdtem, ahol 2 hónapot húztam le igencsak embertelen körülmények között.Utána váltottam és elmentem futárkodni, ennek már 4 hónapja.A társaság nagyon jó, a kollégáim jófejek és segítőkészek.Szeretek itt dolgozni, viszont gáznak érzem, hogy az ismerőseim, barátaim többsége egyetemre ment én meg futár lettem.Nyilván nem akarom ezt csinálni életem végéig, de egy ideig(amíg összegyűjtök elegendő megtakarítást az új életemhez), addig futár leszek.Szerintetek mennyire gáz?
2023. dec. 21. 14:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
91%

20-as igaz, tapasztaltam több multiban is.

Lényegében egy tárgyalóképes döntéshozót (kulcsember) vagy 10 töltelék "személyzet" vesz körül átlagosan...

Politikában, közigazgatásban ez méginkább hatványozódik...

2023. dec. 30. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!