Milyen gépészmérnökként termelésben dolgozni?
Helló
Gépészmérnökire fogok jelentkezni és érdekelne, hogy az alábbi pozíciókban milyen dolgozni?
karbantartó mérnök, minőségügyi mérnök, folyamatmérnök termeléstámogató mérnök.
Mennyire változatos, pörgős, stresszes pozik?
Megint szövegértési problémák vannak, mert állitottam hogy a minőségügyi mérnök végezné ezeket a feladatokat mind, csak azt hogy a megfelelő mérnökök végzik, nem az operátorok. Pl a termeléstervezést talán a termeléstervező mérnökre bíznám, a ciklusidőszámítást meg mondjuk a gépgyártás technológiára specializálódottra. Próbadarabot viszont normális helyeken igenis a minőségügyi mérnök mér, mert a nap végén az ő nyaka megy rá ha selejt kerül kiszállításra. Megértem hogy te olyan vérprofi vagy hogy mérés nélkül röngenlátással betekinted a kamiont és megállapítod a selejtszázalékot meg hogy hány szigmán belüli gyártást sikerült elérni, de sajnos a többi halandó kollégádnak mezei kézzelfogható numerikus tapasztalati módszereket kell alkalmazniuk… jobb helyeken.
Sorozatgyártásban is persze nem egyesével vannak rendelések, de vannak szériák, “batch”-ek ha már fitogtatni akarnánk azt a nyelvtudást, amelyekből igenis véges megszámolható számúra szokás szerződni és adott intervallumonként újraszerződni beszállítókkal/alvállalkozókkal. De ezt mind tudnád ha gyakorira való hülyeségek írogatása helyett inkább kitanultad volna a szakmád tisztességesen.
Nagyon stresszes és a gyárakban dolgozó emberek általában elég bunkók.
Én megbántam, hogy gépészmérnökit végeztem nem pedig mást...
Röviden: sz.r
Bővebben: nagyon sz.r
Üdv, egy 6 éve végzett gépészmérnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!