Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a nettó fizetésed ?...

Mennyi a nettó fizetésed ? Milyen munkakörben dolgozol ?

Figyelt kérdés
Szereted? Kellett hozzá végzettség?
2023. dec. 15. 16:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
76%
33% csak a levonás ha 0 kedvezmény van
2023. dec. 15. 23:43
 32/65 anonim ***** válasza:
35%
Kb 1.3 millió nettóban. Betanított raktári munka.
2023. dec. 15. 23:43
 33/65 anonim ***** válasza:
77%

#30: nekem van egy gyerekem, így havi 10e Ft-ot kapok pluszba. Szerintem 1M nagyságrendnél ez nem tétel. 2 gyereknél 20e.

1

M nettó 1.88M-ba kerül a cégnek, tehát a fizetésed 41%-a megy a levesbe, ha van gyereked, akkor csak a 40%-a.

2023. dec. 15. 23:48
 34/65 anonim ***** válasza:
81%

Annyit még hozzáteszek, hogy végülis nincs különösebben bajom a munkával, a kollégák kb fele néger 😅

A munkával noha nincs bajom, de szeretnék valami jobban fizető munkát találni már...

2023. dec. 15. 23:49
 35/65 anonim ***** válasza:
88%
Idén léptem át az egymillió nettót, szoftverfejlesztő munkakör, szeretem, kellett hozzá végzettség.
2023. dec. 15. 23:53
 36/65 anonim ***** válasza:
66%

Csak a prolik nem hiszik el, de nekik nincs mit bizonyitani, egy ertelmi fogyatekost nem lehet kvantumechanikara tanitani...

Aki ITban dolgozik az az ilyen netto 1-1.5 sávban siman mozog, contractorkent meg akar 4m-es fizetésrol is tudok. Ebben semmi meglepo nincs, abban sincs semmi meglepo hogy nem a gyari prolik irogatnak foleg ide mert ok nagyba dolgoznak a soron.

Az meg masik dolog, hogy hiaba latod 100 kérdés alatt ugyanazokat a szamokat, sokan, mint en is mindenhova oda szoktam irni ha valaki kerdezi. Van 5-10 ITs akik ide kommentalnak kb mindig. Ez semmit se jelent, csak azt hogy a gyari proli agyatok nem birja felfogni

2023. dec. 16. 05:51
 37/65 anonim ***** válasza:
65%
Időről-időre válaszolok ezekre a kérdésekre nagyjából 2016 óta, mindig lepontoznak, pedig akkor még csak 560e volt a nettóm. :) Sosem értettem a lényegét a dolognak, de jól szórakozom, amikor jön a "biztos hazudol" réteg.
2023. dec. 16. 09:48
 38/65 anonim ***** válasza:
18%
Én a nagyképű IT-sokat szavazom csak le. #36: Itt prolizol meg értelmi fogyatékosozol embereket, csak azért, mert keveset keresnek. Rengeteg munkakör van, ahol felsőfokú végzettséggel dolgoznak nem túl sok pénzért, a proliság nem az alacsony keresetet jelenti.
2023. dec. 16. 11:45
 39/65 anonim ***** válasza:
75%

"Én a nagyképű IT-sokat szavazom csak le. #36: Itt prolizol meg értelmi fogyatékosozol embereket, csak azért, mert keveset keresnek."

Én úgy látom nem azért teszi, mert keveset keresnek, hanem azért, mert hazugnak nevezik azt, aki nem szarért-hugyért dolgozik.

2023. dec. 16. 11:49
 40/65 anonim ***** válasza:
62%
Építőmérnökként létesítmény üzemeltetésben dolgozom, plusz másodállásban tanítok. Az össz nettó jövedelmem 900 ezer ft körül van. Szeretem, az önbecsülésem a helyén van, nincs bajom azzal, ha valaki többet keres nálam, DE... azzal van, ha nagyképűen valaki ideröhög (IT függetlenül), hogy "majmok, nettó 300-é' fel sem kelek" és társai. Egyrészt mert nem dolgozhat mindenki ilyen állásokban, másrészt meg mert becsüljük már meg egymást bakker. Attól, hogy mondjuk egy tanári, egészségügyi, kisgyermekgondozói, szociális, hivatali munkás, stb. állás nem megbecsült, még nagyon is értékes tagjai a társadalomnak ezen személyek is. Szerencsére az emberi értékeket pedig nem pénzben mérik.
2023. dec. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!