400 nettó jó fizetésnek számít pénzügyes bsc végzettséggel?
Figyelt kérdés
Borsod megye2023. dec. 13. 22:49
11/23 anonim válasza:
Milyen pozícióban és hány év tapadztalattal?
12/23 anonim válasza:
Igen, a tapasztalat fontos lett volna. 1-2 év tapasztalattal, Borsodban, viszonylag korrektnek mondható ez a fizetés, de mondjuk 3-5 évvel már lehetne azért több, jobb megyékben pedig kezdőként is kevés.
13/23 A kérdező kommentje:
9 év tapasztalat, egy helyen. Szerintetek januárban megkérem a 480-at akkor az reális?
2023. dec. 14. 08:06
14/23 anonim válasza:
ennyi adatból erre nem lehet értelmesen válaszolni
15/23 anonim válasza:
13.-ra. Oké, 9 év, de hol? Mert nem mindegy, hogy a 3 fős Bivalyfos forgalmazó Bt.-nél, vagy egy NAGY cégnél.
16/23 anonim válasza:
Idejössz dicsekedni? Ma már az is jó ha munkád van, pláne pénzügyesként...
18/23 anonim válasza:
16. Áááááááááá, te vagy a csóró, életképtelen, proli! Ezzel mindenki milliJÓkot keres. >:)
Én is azt írtam, hogy jó, de engem is leproliztak, pedig csak realista vagyok.
Ez pont olyan itt a Gyakorin, mint az, hogy nekem, leírták, hogy a szakmámban 800-1M+ az átlag fizu. Mikor itt az 500-ért már lovat cumizol.
19/23 anonim válasza:
Ez megint ilyen proli kerdes, hogy aki azt mondja ez jo, azt felpontozzak, aki azt, hogy nem jo, azt meg le? :)
20/23 A kérdező kommentje:
12 fős cég, 1,3 mrd árbevétel. Még annyi plusz info, hogy közel van (kb 5 perc kocsival) és önállóan dolgozom, nem áll fölöttem senki.
2023. dec. 14. 21:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!