Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg ilyen jó munkahely a...

Tényleg ilyen jó munkahely a debreceni bmw gyár ?

Figyelt kérdés
2023. dec. 10. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Tudom, en is villamosmérnök vagyok és szoftver"mérnökként" dolgozom, Budapesten. Amiket soroltál az mind szoftverfejlesztő vagy tesztelő, nem villamosmérnök. Csak villamosmérnök címszó alatt említik. Köze nincs hozzá. Egy automatizálási mérnök más, mint egy automatizáló mérnök. Ezeket az angol engineer szóból vette át a rekruter szakma. De én a hagyományos villamosmérnöki tevékenységre gondoltam. Ott még mindig örülhetsz a bruttó 7-900-as fizunak.
2023. dec. 11. 13:17
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

11: Ezekben a pozíciókban előszeretettel alkalmaznak villamosmérnököt, mivel szerteágazó végzettség, amely tudás könnyen alkalmazható mind szoftver, mind hardver irányba (Nem véletlenül oktatnak beágyazott rendszereket, programozást).

Nem tudom értelmezni a hagyományos villamosmérnök kifejezést, mert a jelenben és múltban is többféle feladatot látott el. Aki rossz volt, mekiben végezte.

2023. dec. 11. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

"Nem tudom értelmezni a hagyományos villamosmérnök kifejezést"

Irhattam volna hagyomanyos mernoki tevekenyseget is. De nem is kell ezt erteni, sokan ertjuk, az epp eleg. Semmin sem valtoztat.

2023. dec. 11. 18:28
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Az, hogy mennyire jó munkahely majd akkor derül ki amikor majd dolgozni is kell ott, jenleg még fel se épült a gyár. Jó esetben jövőre kezdik meg a tesztüzemet, ami még mindig nem ad okot végső következtetések levonására. Szóval az majd csak pár év múlva derül ki, hogy mennyire jó munkahely. De azt borítékolhatom, hogy a debreceni átlagnál magasabb fizut lehet majd ott kereseni minden munkakörben, és tutira jobb munkakörnyezet lesz mint az akksigyárakban.
2023. dec. 12. 14:50
 15/18 anonim válasza:
Attól függ, hova kerülsz. ismerek 2 embert, aki szeret ott lenni. 100at, aki elvan, 100at, aki utál. Mérhetetlenül sok a hazugság, amit hirdetnek, fele sem teljesül. a bérek már alacsonyak, nem nagyon emelnek, míg a környék kénytelen volt, egyáltalán nem kiemelkedő. sőt! a külföldiek teljesen más liga, minden amit elképzelsz, igaz. 5 év, és szenvedni fognak, mert a kutya sem fog odamenni dolgozni. most is tényleg bárkit felvesznek, de szó szerint. sajnálom, számomra hatalmas csalódás. egy dolgozó.
2024. jún. 6. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Tippre sokkal jobb ott dolgozni mint egy magyar kkv-nál sztem.
2024. jún. 7. 05:43
 17/18 anonim ***** válasza:
15# miért csalódtál a BMW gyárban?
2024. jún. 7. 14:32
 18/18 puncopöcörö válasza:
Ha nem nyalod ki a főnökségnek a seggét és nem klikesedsz valakihez hamar kitúrnak onnan
aug. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!