PTE 2023 decemberi bérkompenzációja rám érvényes?
Szasztok, nemrég publikált a PTE egy hírt: [link]
Nem tudom, hogy rám ez érvényes-e. Az alapbérem alacsonyabb, mint a bruttó 600.000-es határ, de kapok pótlékokat.
A pótlékokkal együtt a bruttó bérem picivel több, mint 600.000 forint, de így is kevesebb a havi átlagom, mint a 650.000 Ft.
Én úgy gondolom, hogy a munkaszerződéses béren csak az alapbért értik, nem az adható bónuszokkal és illetményekkel növeltet.
Valakinek van erről fix információja? Sajnos a hír megfogalmazása nem teljesen pontos és részletes.
Köszi!!
Erre pontos választ a HR - en fogsz kapni nálatok a cégnél.
Millió vita van abból naponta, hogy ki hogy értelmez egy ilyen megállapodást. Sőt, még cégen belül is vannak, akik kétfélekeppen gondolják.
Egzakt választ csak ott kapsz erre.
munkaszerződés szerinti munkabére 2023. október hónapban nem haladta meg a havi bruttó 600.000.-Ft-ot, és a 2023. január-október hónapokra megfizetett átlagos munkabére nem haladta meg a havi bruttó 650.000.-Ft-ot.
Nem teljesen értem a kérdést. Ez egy ÉS reláció. Méghozzá elég egyértelmű.
Ha bruttó 610 ezer az alabéred , DE a pótlékokkal együtt a bérszámfejtett bértömeg az bruttó 650 ezer forint felett van , akkor NEM vagy a juttatásra jogosult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!