Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SSC-ben mennyire jellemző,...

SSC-ben mennyire jellemző, hogy egy idegen nyelvvel (angol) is viszonylag korrekt fizetést lehet elérni junior pozícióban?

Figyelt kérdés
Váltani szeretnék a jelenlegi munkahelyemről, de nem tudom milyen esélyekkel indulok. Az SSC-s hirdetések többségében angol+egy nyelv az elvárás. Szeretnék elkezdeni második nyelvet tanulni, de legalább fél év kéne intenzíven, mire használható szinten lenne a tudásom, viszont nem szeretnék addig a jelenlegi helyemen maradni. Kizárólag angollal, közgazdász diplomával és egy év könyvelési tapasztalattal mennyi esélyem van brutto 700 körül kapni?
2023. dec. 6. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
22%
Kinek mi a korrekt.
2023. dec. 6. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel versenyképes tudásod is van mellé.
2023. dec. 6. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen tapasztalattal van esélyed ennyit megkapni. Igaz, egy közgáz diplomával meg angol nyelvtudással nehéz kitűnni a tömegből, de 30 szétküldött CV-ből egy csak összejön.

Egyébként én angol-spanyol nyelvtudással kezdtem.

Spanyolból középfokúm van, azért azt hamar össze lehet hozni második nyelvnek. Minden állásinterjún átmentem vele, holott azt is megmondtam, hogy azt viszont ne várják tőlem, hogy telekonferenciákat tartok spanyol anyanyelvű embereknek szakmai dolgokról. De ha egy magyar anyanyelvű beszél velem spanyolul, minden szavát értem.

Én nagyon régóta tanulom a spanyolt, de valahogy a C1-en nem vagyok túl. És telefonon beszélgetni velük azért nem egyszerű. Volt egy spanyol főnököm, annyira hadart, kb. minden második szavát értettem csak. Szerencsére ritkán beszéltünk spanyolul, mert mindig volt valaki a callban, aki nem tudott spanyolul. Persze meg tudtam volna szokni, de az elején óriási stresszfaktor. Szóval én el szoktam mondani, hogy írásban elkommunikálok, szóban nehezebben. Ennek ellenére több állásom is volt spanyol nyelvtudással.

2023. dec. 6. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!