Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet belőlem kontroller?

Lehet belőlem kontroller?

Figyelt kérdés
Akik kontrolling területen dolgoznak, szerintetek van esélyem gazdasági diplomával (nem pénzügy-számviteles) és mérlegképes könyvelő végzettséggel kontrollerként dolgozni? Vagy milyen tudást kéne hozzá még pluszban megszerezni? Köszönöm!

2023. dec. 5. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ, PS vagy Xbox kontroller akarsz lenni?🤣
2023. dec. 5. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég. Én is gazdmen diplomával vagyok kontroller.
2023. dec. 5. 12:39
 3/9 A kérdező kommentje:
2es és te tanultál valamit pluszban hozzá? Köszi a válaszod!:)
2023. dec. 5. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még diplomázás előtt, de közvetlenül a kötelező szakmai gyakorlat után helyezkedtem el ebben a pozícióban, úgyhogy ennyi elég volt. Azóta csináltam egy vállalkozásfejlesztés mestert és egy mérlegképes könyvelőit, de utóbbit nem igazán használom. Amire szükségem van számvitelből, azt bőven megadta az alapképzés is. Ezen kívül Excel-t tanultam viszonylag magas szinten (üzleti felhasználás szempontjából legalábbis magas szinten), de azt autodidakta módon.
2023. dec. 5. 20:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A mester megéri szerinted?
2023. dec. 5. 21:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi véletlen hamarabb elkuldtem. Úgy értem a váll.fejlesztési. Megérte elvégezned így visszatekintve? Azért kérdezem, mert több helyen olvastam, hogy egyszerűbb mesterszak és nem ad olyan sok extra tudást, csak mindenből egy kicsi. Én turizmuson végeztem, az pont ilyen volt, utólag bánom. Kíváncsi lennék te hogy látod, munkád szempontjából mennyire hasznos? Jövőben én is gondolkozom egy mesteren, csak még nem tudom melyik lenne a jó választás.
2023. dec. 5. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, de ahhoz komolyabban át kell műttetned magad.
2023. dec. 8. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#2, #4 vagyok, bocs, nem láttam a válaszod. Kontrolling szempontból semmi értelme nem volt, de nem is azért csináltam.

Ha kontroller szeretnél lenni, akkor pénzügy vagy számvitel mester a leghasznosabb.

2023. dec. 8. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
40%
már csak azt kel eldöndened csikszboksz vagy pléjsztésön kontroler akarsz leni
2023. dec. 9. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!