Bem borzasztó, hogy mekkora a szervezetlenség bizonyos multiknal-multik között?
Figyelt kérdés
Olyan munkám van, hogy több szervezti egységgel, illetve más cégekkel vagyunk kapcsolatban. Tudják, hogy nyilván nekünk más rendszereink/alrendszereink vannak, de küldözgetik nekünk a screenshotokat, mert azt hiszik, mi mindent is meg tudunk oldaniy be tudunk lépni az ő rendszereikbe. xD
Kedvencem, mikor elvárják, hogy minden pikk-pakk megtörténjen, de ők maguk nem tudnak támogatást nyújtani, hiányzik a hozzáértés, mindenki a másikra vár, minden tolódik.
Ez amúgy a Siemens. Máshol mi a helyzet?
2023. dec. 4. 09:43
11/15 anonim válasza:
én a helyedben nem kuláznék oda ahol enni adnak, ez nem etikus. És az sem hogy belső meetenges infókat társz a nagynyilvánosság elé, nem volna szerencsés, ha prágai managmentnek menne pár screenshot, nyilván nem lenne nehéz kitalálniuk ki a magyar ott. én csak szólok, hogy ilyet nem illik csinálni.
12/15 A kérdező kommentje:
Itt mondjuk nem közöltem semmi konkrétumot, de még iparágat sem. Azért vagyunk ott pár ezren. Meg ezek tényleg olyan dolgok, amelyek bármelyik multinal megtortennek
2023. dec. 5. 13:47
14/15 anonim válasza:
Jól van na nyugi nem küldök semmi sehova, csak vigyázz, mert én már saját bőrömön tapasztaltam meg hogy ezzel sajnos megütheti az ember a bokáját, tényleg 0 rossz szándék nincs és nem volt bennem. A cégek hidd el ha a jó hirukrol van szó sokmindenre képesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!