Bem borzasztó, hogy mekkora a szervezetlenség bizonyos multiknal-multik között?
Figyelt kérdés
Olyan munkám van, hogy több szervezti egységgel, illetve más cégekkel vagyunk kapcsolatban. Tudják, hogy nyilván nekünk más rendszereink/alrendszereink vannak, de küldözgetik nekünk a screenshotokat, mert azt hiszik, mi mindent is meg tudunk oldaniy be tudunk lépni az ő rendszereikbe. xD
Kedvencem, mikor elvárják, hogy minden pikk-pakk megtörténjen, de ők maguk nem tudnak támogatást nyújtani, hiányzik a hozzáértés, mindenki a másikra vár, minden tolódik.
Ez amúgy a Siemens. Máshol mi a helyzet?
2023. dec. 4. 09:43
1/15 anonim válasza:
Általában jellemző a káosz, főleg ha x-y céggel ügyfeleztek. Legtöbb multis poziban óvodások dolgoznak, vagy azzá tették őket. De egyébként a Siemens is egy vicc cég (dolgoztam ott), az egész sleppjével együtt. :D Titeket sem szeretnek az iparban. :D
2/15 A kérdező kommentje:
Most a prágai egységnél dolgozom. Múlt héten tartottak egy össznépi management vicc meetinget, ahol a fő főni elmondta, hogy a Telekomon kívül ők voltak az egyedüliek, akik az infláció nagyságaval arányosan kompenzálták a fizut. Azt hittem ott helyben elröhögöm magam. Volt valóban kemény 5%-os emelés, úgy hogy tavaly 20% volt az infláció. Ja meg közölték, hogy jövő évben jönnek a megszorítasok, üzleti utak törölve, bónusz se nagyon lesz xd És igen, van olyan kolléganőm, aki csehül beszél hozzám, mert nem tud angolul, én meg csehül csak kezdő szinten.
2023. dec. 4. 10:00
3/15 anonim válasza:
Gyerekes az egész cégcsoport, vagy megszoksz (csak rosszabb lesz) vagy megszöksz.
4/15 A kérdező kommentje:
De legalább kaptunk 3 kiscsupor lekvárt, mint év végi céges ajándék xd
2023. dec. 4. 10:10
6/15 anonim válasza:
Mesélj már amúgy milyen Prágában dolgozni, ugyanaz a munkakör a budapestihez képest jobban fizet pl?
7/15 A kérdező kommentje:
Én a pestit nem ismerem, de akikkel eddig kommunikáltam bár jófejek voltak, de úgy tűnik nagy a szervezetlenség. A fizetés magasabb, de mondjuk a megélhetés is picit drágabb. Jó az élelmiszerek hasonló árban vannak, lakhatás drágább, nekem kb a fizetésem 40-45%-át elviszi, és csak egy egyszobás lakásról beszélünk. Maga Prága nem rossz, de nyelv nélkül meg van lőve az ember. Olyannyira se beszélnek angolul, mint Pesten. Nekem a következő állomas Bécs lenne.
2023. dec. 4. 11:43
10/15 A kérdező kommentje:
Nemet akartam írni.
2023. dec. 4. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!