McDonaldsban mennyit lehet keresni?
Rájöttem, hogy teljesen alkalmatlan vagyok az eddigi szakmámra, ezt bizonyítja az is, hogy nem tudok váltani a mostani helyemről, sehova se kellek, itt meg napi szinten kapom az alázást meg a lenézést.
Ha beadok egy lebutított CV-t egy gyorséttermi munkakörre, ahol csak az érettségit írom be, nagyon max.az egyetem nevét, akkor lenne esélyem bekerülni?
Én elég sokat keresek a mekiben, de nem a pult túloldalán, hanem keresek egy kényelmes sarkot, s miközben majszolgatom a bigmeket kólával és fagyival, kinyitom a laptopot és tőzsdézgetek.
Lényegében naponta megkeresem azt a pénzt pár kattintással, amit az ott dolgozók egy hónapban. Persze, annyi a titok, hogy tudom, mikor hova érdemes kattintani.
Amúgy a KFC-t kajailag jobban szeretem, de a meki, mint étterem, barátságosabb hangulatú.
"Ha beadok egy lebutított CV-t egy gyorséttermi munkakörre, ahol csak az érettségit írom be, nagyon max.az egyetem nevét, akkor lenne esélyem bekerülni?"
Attól függ mennyire vagy mamlasz. A gyors és pörgős diákmunkásokat szeretik, ha valami 40 éves 150 kilós tag vagy akkor lehet ott sem fognak kapkodni utánad.
Kettes, dehogynem.
Te kérdezted, hogy a mekiben mennyit lehet keresni. Bár igaz, konkrét számokatvnem írtam, de nagyjából kiszámolható, hogy hét számjegyű, s nem egyessel kezdődik. De nem is kettessel meg hármassal. Gyengébb hónapokban, ritka esetben négyessel-ötössel. Án, a legtöbb esetben bőven efölött.
Egy barátom is a mekiben dolgozik, ő termék- és lehetőségbemutatókat tart a Forever égisze alatt, a mekiben meg sok fiatal érzi magát otthonosan, ezért gyakran oda jár tárgyalni. Keres egy csendesebb, békésebb sarkot, s ő is kb annyit keres, mint én.
Ilyesmit ajánlok neked is. A pult mögötti rabszolgaságot kevésbé. Kinek jó az? A rabszolgáknak biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!