Mit csinálnátok a helyemben?
Kaptam hirtelen felindulásból egy "vezetői" pozíciót. Másfél hónapja vagyok a cégnél. Állítólag nagyon stresszes meló lenne. Fizetésről semmit nem tudok. Nem sokára az is kiderül. Főként attól félek, hogy nem lesz időm 1 hét alatt mindent megtanulni, a másik, hogy a "nagyok" között nem fogom jól érezni magam, és vissza vágyom alsóbb szintre. Meg így is nem rég jöttem, de az emberek majd csámcsogni fognak, hogy miért én kerültem feljebb, mikor ők évek óta ott vannak és nem léptek feljebb semmit. Foglalkozzak ezzel, vagy szarjam le, és csak saját magammal foglalkozam, és azon, hogy minél sikeresebb legyek?
A másik, hogy mindenkinek diplomája van ott bent, nekem meg csak egy érettségim.
Ha ezt nem vállalom el, akkor legközelebb valószínű már semmivel nem fognak megkeresni, és maradok abban a pozícióban amiben vagyok. Így is megy a csámcsogás, hogy halloták hová megyek, és azóta úgy kicsit megy egy ilyen f.szkodás velem.
Milyenek retardált kollégák lehetnek, ha másfél hónapja vagy ott (kb próbaidő közepe) és téged léptetnek elő?!
Fogadd el, rázodj bele, mert valószínű ez piszkálja a csőrüket,akkor is f.szkodás lesz, ha maradsz.
Amúgy meg, kit hagynál cserben?
Előléptettek, nem szó nélkül állsz fel és tűnsz el.
Nem kapta meg senki, én rám gondoltak egyből. Igazából nem lenne nagyon alkalmas egyik sem. Itt mindenki foggal körömmel harcol, hogy bekerüljön oda, én meg vacilálok rajta, nem is értem magam. Dolgoztak a családból a cégnél, magasabb pozícióba, de amit kaptam ez még felettük van, a családomnak egy emberen kívül senkinek nem tetszett, vagy is inkább nem tudtak örülni a sikeremnek szerintem. De, ha mindig más véleménye alapján mennék előre, akkor abban a szarban lennék amiben ők leragadtak, nem?
Munkámat jól csináltam, mindenkihez pozitívan állok és szeretnek velem dolgozni. Mindent elvállalok, de meghunyászkodni nem fogok sosem.
Igazából fiatal is vagyok (mindössze 20 éves), ezért szerintem ha karriert szeretnék építeni, már most el kell kezdeni.
Szerintem elvállalom, és meglátom mi lesz és hogy viszonyulnak majd hozzám a nagyok.
20 évesen 6 hét után próbaidő alatt felsővezető pozíció, amire a sok diplomás a cégnél csak vágyakozik, de benned meglátták az x-faktort az érettségiddel?
mi ez, a 3 kívánság Dévényi Tibi bácsival?
6-os, nem igazán értetted meg amit leírtam, akik most irodában vannak, azoknak van mindnek diplomája. Ők egy részt a vezetőség. Ide akarnak rakni be engem is.
7-es, én is ettől félek. Lehet hátsó szándék vagy valami. Ez majd a fizetésnél, meg a szerződésnél fog kiderülni. Ha csak minimális emelik meg, akkor maradok a helyemen, és keressenek mást, vagy vegyenek fel embert rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!