Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát tudok vállalni,...

Milyen munkát tudok vállalni, amely otthon végezhető laptopon és minimum egy átlag havi bért meg lehet vele keresni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 19:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Lehetnél trader.

Esetleg befektető.

Mindkét melónál te döntöd el, hogy mennyit dolgozol, s azt is, hogy mennyit keresel.

jan. 9. 17:04
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem el, hogy nincs ilyen otthoni munka amit számítógépen lehet végezni. És havonta 50 ezret meg lehet keresni
jan. 9. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Van otthon végezhető munka. De általában nem 100 %-ban otthon végezhető, hanem pár napot be kell menni az irodába. Kb. heti 2-3 napot szoktak otthonra hagyni azok a cégek, akik ajánlanak ilyen munkát. Ezek általában diplomás munkák, nem árt, ha tárgyalási szinten beszélsz angolul, és kezdőként azért nagy mázli kell, hogy egy ilyet kifogj. Én az elmúlt 13 évben ilyen munkakört töltöttem be, heti 1-2 alkalommal kellett bemenni az irodába.
jan. 9. 18:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Nincs diplomám, érettségim sem. Adminisztrációs munkára gondoltam. Tehát adatokat, számokat kell begépelni egy adatbázisba. Nyilván ha lenne ilyen betanított munka bárki számára, akkor mindenki ezt csinálná mellék állásban.

Úgy látom egyedül a plazma adás az egyedüli lehetőség ahol heti egy véradással 10 ezret lehet keresni. Csak az káros az egészségre

jan. 9. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!