Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 6000 Ft/ora óradíj egy fürdősz...

6000 Ft/ora óradíj egy fürdőszoba burkolónak sok vagy normális ?

Figyelt kérdés
Kérem csak olyan adjon választ aki maga is ebben a szakmában dolgozik ne olyan aki találgat -köszönöm
2023. nov. 28. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

"És ha lassan dolgozik akkor ezek szerint többet fizetsz neki?"

Nyilván látszik a kérdezőn, hogy egy teljesen agyhalott, az ilyen embereket pedig szeretik lehúzni a dörzsöltebb "szakik". Gondolom sem szerződés nincs, sem számla, majd szépen lassan összegányol valamit, zsebre teszi a díjat fél év után meg újíthatja fel újra a fürdőt a kérdező.

2023. nov. 28. 19:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

12 évet dolgoztam burkolókét, és mindig csak is négyzetméterben vállaltam el a munkákat. Az óradíjat nem igazán tudja követni a megrendelő, és ebből csak a problémák szoktak születni.

Csempézés és járólapozás/ négyzetméter 6000 forint, Ez még olcsónak számít.

Ismerek olyan burkolókat, akik ugyan ezt a duplájáért csinálják meg.

2023. nov. 28. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Sztem at akar verni
2023. nov. 28. 19:55
 14/17 IgaziÚriember ***** válasza:
74%

"akkor még egyszer a gyengébbek kedvvért elmagyarázom -a burkoló az oradijat nem a csempézésért kéri hanem az azt megelőző munkakert-érted?"

Mi ezt értettük elsőre is, szóval vagy te vagy értelmi fogyatékos, esetleg analfabéta, mert neked nem esik le, hogy ez abszolút nem ipari sztenderd eljárás és ilyet csak olyan mesterek csinálnak akiket valami hátsó szándék vezérel. Neked pedig igen gyenge szellemi képességgel kell rendelkezned, hogy ilyen ajánlatra igent mondj, hogy óradíjat fogsz fizetni nem pedig négyzetméterárat. Mindenesetre én egyetértek a mesterrel, aki ilyen életképtelen az meg is érdemli, hogy lehúzzák.

U.i: mégegyszer nem kell leírnod mint valami autista, hogy óradíjat kér a burkoló nem négyzetméterárat mert ez első olvasatra is világos volt. Inkább tanulj meg szöveget értelmezni vagy ha a 8 általános végzettségeddel nem ismered valamelyik szónak a jelentését, vagy olyan betűt látsz a hozzászólók válaszában amivel korábban még nem találkoztál életed során akkor szólj és segítek értelmezni.

2023. nov. 28. 20:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Általában az dolgozik órabérben aki el akarja húzni hogy többet fizess.
2023. nov. 29. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem számoltam mikor hány órát volt, 20 ezerre jött ki egy napja. Szerintem volt amikor 8 órát, volt amikor többet vagy kevesebbet volt.

Nem oraberben volt, szóval csak a kérdező miatt osztottam vissza.

A #2 rohadt drága árakat írt, ilyen árakon egy vagyon lett volna nálunk a burkolás.

dec. 10. 11:09
 17/17 anonim ***** válasza:

16. Második vagyok. Számos oldalt megnéztem, nem az elsőt tettem be, amit találtam.

Drága. De pl. most javítottak nálam egy csőtörést a konyhában (a könyök idom elrepedt. Csak levétele és vissza rakása 60 ezer, vésés (kb. egy tenyérnyi) 70 ezer.

Fürdőszoba lefolyó csere bontással (4 csempe méretű oldalfal szétverése) 170 ezer.

dec. 10. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!