Melyik a jobb? Fizikai vagy irodai munka?
12+ éve "irodai" munkát végzek. Azért az idézőjel, mert amúgy több mint 10 éve home officeban vagyok, szóval irodába szó szerint nem járok. Őszintén, nekem nagyon jó így, rugalmas, kényelmes, mindenre jut időm, nem rohanok folyton a gyerekekkel, értük stb., hanem szép kényelmesen megoldom munka mellett ezeket a mindennapi köröket. Jól is keresek.
De amit a legjobban élveztem, az a felnőtt életem első évében egy kórházi munka volt a radiológián. Pont olyan kellemes elegye a fizikai meg a szellemi munkának, hogy azért tudni kell, milyen testrészről hogyan készíts röntgen, CT felvételt, de amúgy meg egész nap mozgásban vagy. Nagyon szerettem azt csinálni, de hát ugye az egészségügy is híresen agyonfizetett terület (nem), úgyhogy váltottam a pénz miatt. A mostani szakmámat nem különösebben szeretem, de nen is utálom, viszont maga a cég, ahol dolgozom, szuper, illetve a szabadság meg a kényelem is olyasmi, amit nem szívesen adnék már fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!