Mennyit keres egy donorvizsgáló orvos a plazmacentrumban, teljes munkaidőben?
Sziasztok!
Tudom, hogy már több kérdés is volt a témával kapcsolatosan, de aktualitása miatt megkérdezném én is, hogy akinek van biztos infója, az meg tudná velem osztani, hogy mennyit keres egy donorvizsgáló orvos a plazmaközpontokban, úgy, ha teljes munkaidős állást vállal.
Kérdeztem már az egyik centrumot ezzel kapcsolatban. Annyit írtak, hogy egy héten 2 db 6 órás délelőttös, 2 db 6 órás délutános és 1 db nyitástól zárásig terjedő műszakot kell vállalni, illetve minden második szombaton be kell menni délelőttre. A bérezésről viszont sajnos nem adtak konkrétumokat.
Ez ügyben szeretnék érdeklődni, hogy ha valaki esetleg hasonló beosztásban van, úgy mennyit keres? Elég az is, ha csak egy kb. értéket mond, azt is megköszönném, csak legyen hova belőni.
Előre is köszönöm!
Üdv!
Kolléga Borsodban, 6e nettó/h, de ő vállalkozó, elvileg szombatra megy csak 4x/m.
Viszont Bp engem is érdekelne.
Szia!
Sajnos nem tudok segíteni érdemben,mert én is most tervezek ilyen állást találni, de az egyik plazmás cég tavalyi hirdetésében br. 1.4-1.6 m bérsávot írtak. Engem is érdekelne hogy áll most a dolog, valahol olvastam hogy alku tárgya a fizetés, de azért jó lenne képben lenni nagyjából. 🥺😅
Köszönöm a válaszokat.
Igyekszek én is konkrétumokat megosztani, amint még megtudok valamit. Megköszönöm, ha esetleg ti is még megtudtok valamit, azt megosztjátok velem/velünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!