Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mávnál miért csak a biorobot...

A mávnál miért csak a biorobot c.cka munkakörbe vennék fel az embert? Lásd jegyvizsgáló meg a sok utasellátós 12 órázós borzalom. Bezzeg irodaira, ha behívnak is elutasítják és közben harmadjára hirdetik meg újra az adott munkakört.

Figyelt kérdés
Menjen utasellátó raktárosnak meg ágyazónak vagy büfésnek 12 órában akinek két anyja van.
2023. nov. 25. 22:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondanám. :D Rossz ez a kifogás.
2023. nov. 26. 00:12
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Igen a legjobb válaszok a 2-3 pipás emberektől érkeznek, akiknek pont azért ilyen alacsony a válasz hasznossági rátájuk, mert a hozzád hasonló értéktelen embertömeg lehúzza amikor érkezik egy kérdés, hogy "mennyi a nettó jövedelmed" aztán őszinte választ leírva kapjuk a negatív értékelést, mert ilyen MÁV-os irattologató állásra pályázóknak elképzelhetetlen, hogy valaki tanult, művelt, vállalkozó emberként home officeból és a befektetései révén havonta több milliós jövedelemre tegyen szert.

Ha megfigyelem a hozzászólásokat magas hasznossági rátával pont azok rendelkeznek akik tanár, ápoló vagy ezekhez hasonló munkakört töltenek be és sajnáltatják magukat ahelyett hogy képesek lennének cselekedni és megteremteni maguknak a jobb életet. Na mindegy felesleges az időt pazarolni a hozzád hasonló mentalitású emberekre akik annyira vitték az életben, hogy még a MÁV-hoz sem kellenek... :)

2023. nov. 26. 00:13
 13/18 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2023. nov. 26. 00:18
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Hat igen egy szaros mávos álláshoz tényleg csókosnak kell lenned, azért a minimálbér + apróért mait adnak :D álom
2023. nov. 26. 00:26
 15/18 anonim ***** válasza:
95%

"becsapós ám a piparendszer! Lehet, hogy valaki csak megosztó és egyben speciális kérdéseknél nyilvánul meg, ahol evidens, hogy még a jó választ is lepontozzák sokan"

Ezt csak megerősíteni tudom. :)

Ezer éve itt "osztom az észt" segítő szándékkal, mivel több, mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkezem bizonyos kérdésekben.

Olyan mínuszolásokat kapok a saját szakmámban, hogy csak pislogok. Volt egy eset, amikor nagyon "berágtam" a kérdezőre, olyan szinten sértegetett és hülyének titulált a válaszaim alapján, hogy privátban megkértem, hívjon fel a munkahelyi elérhetőségemen időpontot egyeztetni személyes megjelenésre, ugyanis én leszek az, aki az ügyét intézni fogom.

2023. nov. 26. 06:52
 16/18 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj, mert én csak kétpipás vagyok: A szr munkákat nem csak te tartod szrnak, hanem majdnem mindenki, DE van akinek muszáj dolgozna, így bevállalja egy időre, DE (ismét de), amint lehet lelép, ezért ismét van üresedés. Úgy hívják ezt, hogy nagy a fluktuáció. Én is voltam ebben a szituban, elvállaltam, de amint lehetett léptem.
2023. nov. 26. 08:21
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Mérnök vagyok, sztem ha versenyszfera helyett a MÁV-nál dolgoznék sztem tippre vagy 200 bruttoval kevesebb lenne a berem. Miert akarsz ott dolgozni?
2023. nov. 26. 09:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Az értékelőrendszer semmire nem jó kb. A trollok úgy is leszavaznak mindent. Nem is értem mi értelme van amúgy. Itt senki nem az alapján értékel, hogy hasznos-e a válasz, hanem hogy egyetért-e vele. Minden ilyen értékelős baromság a trolloknak a játszótere. Redditen is ugyanez van.
2023. nov. 28. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!