A mávnál miért csak a biorobot c.cka munkakörbe vennék fel az embert? Lásd jegyvizsgáló meg a sok utasellátós 12 órázós borzalom. Bezzeg irodaira, ha behívnak is elutasítják és közben harmadjára hirdetik meg újra az adott munkakört.
Igen a legjobb válaszok a 2-3 pipás emberektől érkeznek, akiknek pont azért ilyen alacsony a válasz hasznossági rátájuk, mert a hozzád hasonló értéktelen embertömeg lehúzza amikor érkezik egy kérdés, hogy "mennyi a nettó jövedelmed" aztán őszinte választ leírva kapjuk a negatív értékelést, mert ilyen MÁV-os irattologató állásra pályázóknak elképzelhetetlen, hogy valaki tanult, művelt, vállalkozó emberként home officeból és a befektetései révén havonta több milliós jövedelemre tegyen szert.
Ha megfigyelem a hozzászólásokat magas hasznossági rátával pont azok rendelkeznek akik tanár, ápoló vagy ezekhez hasonló munkakört töltenek be és sajnáltatják magukat ahelyett hogy képesek lennének cselekedni és megteremteni maguknak a jobb életet. Na mindegy felesleges az időt pazarolni a hozzád hasonló mentalitású emberekre akik annyira vitték az életben, hogy még a MÁV-hoz sem kellenek... :)
"becsapós ám a piparendszer! Lehet, hogy valaki csak megosztó és egyben speciális kérdéseknél nyilvánul meg, ahol evidens, hogy még a jó választ is lepontozzák sokan"
Ezt csak megerősíteni tudom. :)
Ezer éve itt "osztom az észt" segítő szándékkal, mivel több, mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkezem bizonyos kérdésekben.
Olyan mínuszolásokat kapok a saját szakmámban, hogy csak pislogok. Volt egy eset, amikor nagyon "berágtam" a kérdezőre, olyan szinten sértegetett és hülyének titulált a válaszaim alapján, hogy privátban megkértem, hívjon fel a munkahelyi elérhetőségemen időpontot egyeztetni személyes megjelenésre, ugyanis én leszek az, aki az ügyét intézni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!