Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres az Auchannál...

Mennyit keres az Auchannál egy árúfeltoltő? (Nettó)

Figyelt kérdés

#Auchan #arufeltotlo
2023. nov. 24. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
sajnos teljesen kizsigerelik a dolgozókat.
2023. nov. 24. 19:50
 12/16 anonim ***** válasza:
12%

ha nem zsigerelnének ki akkor árrést kellene emelniük,te meg akkor azért sírnál, milyen magasak az árak.

most akkor emeljenek e fogyasztói árat bagy se ?

2023. nov. 24. 20:37
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Jaj hagyj már ezt a sok zagyva maszlagot! Nyugat európai boltokban 3x magasabb a bér az árak meg sokszor olcsóbbak.
2023. nov. 24. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Aldinál vagy Lidlnél már úgy láttam brutto 544 ezer ft a havi fizetés (ez azért elég jó). Igaz azt írják "a munkakörben elérhető havi bruttó jövedelem." Kicsit trükkös megfogalmazás."

Igen, de egyrészt ahogy írod is, ez nem az a fizetés, amit az utcáról beesve az első hónapban megkapsz. Hanem évek múlva, bónuszokkal mindennel együtt adHATnak ennyit. Az apró betűs részben bele is szokták fogalmazni, hogy ez mindenféle pótlékokkal, túlórákkal, jó sok hétvégi műszakkal, munkába járás költségtérítésével, bónuszokkal, tehát ha minden pont összejön, lehet akár ennyi. Tehát nem kapsz minden hónapban ennyit és a munkaszerződésedben mint fix fizetés közel nem ennyi fog szerepelni.

Másrészt ez nem árufeltöltői munkakör! Valóban azt is kell csinálni, de mellette kasszázol, takarítsz, raktárban vagy, sütsz, tehát gyakorlatilag mindent csinálsz. Egy Auchanban az árufeltöltő nem teljesen ilyen.

2023. nov. 25. 08:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 hete voltam interjún az Auchanban. Irodai pénzügyi munka volt meghirdetve, hááááát mit ne mondjak csak lestem mennyit akarnak adni. Soha nem gondoltam volna hogy egy olyan multi mint az Auchan ilyen keveset fizet.
2023. nov. 26. 06:36
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

"Amúgy az Auchan egy pofátlanul szégyentelen cég, ha dolgozók fizetéséről van szó."

Miközben már a Tescoval és a Sparral van egy szinten árak tekintetében, de lehet már drágább is. Kedvencem mikor pl egy 4000 forintos termék klubkártyával csak 3000 forint meg az ehhez hasonló nevetséges "akcióik".

2023. dec. 17. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!