Mennyit keres az Auchannál egy árúfeltoltő? (Nettó)
Figyelt kérdés
#Auchan #arufeltotlo
2023. nov. 24. 16:39
1/16 anonim válasza:
Gondolom minimálbér + pótlékok.
2/16 anonim válasza:
Bruttó 380-476 ezer Ft között.
Ez nettóban adókedvezmény nélkül 252-316 ezer Ft között alakul.
3/16 anonim válasza:
Nettó? Szerinted ugyanannyit kap egy egyedülálló férfi és egy 3 gyerekes nő nettóban?
4/16 anonim válasza:
"Ez nettóban adókedvezmény nélkül 252-316 ezer Ft között alakul."
Auchannál vagyok árufeltöltő.
Pótléktól függően 210-215 szokott lenni a nettóm.
5/16 anonim válasza:
Amúgy az Auchan egy pofátlanul szégyentelen cég, ha dolgozók fizetéséről van szó.
A mai napig olyan, a cég gazdasági teljesítménye függvényében opcionálisan adható juttatással hirdeti a pozíciókat, amiből évek óta egy vasat sem lát senki, mert "nem olyanok a számok".
6/16 anonim válasza:
Elnézést kérek ez esetben a félrevezető válaszért, a cég hivatalosan közleménye alapján írtam és linkeltem a forrást.
7/16 anonim válasza:
Végül is úgy lehet kijöhet a "252-316 ezer Ft " hogy hozzá számolnak olyan juttatást is, amit évek óta nem lát a dolgozó, de nálunk ez a bér sajnos köszönőviszonyban nincs a valósággal.
8/16 anonim válasza:
Nagyon szomorú, hogy ilyen kevés a fizetés és hazugsággal csábítják magukhoz a leendő dolgozókat. :(
9/16 anonim válasza:
Aldinál vagy Lidlnél már úgy láttam brutto 544 ezer ft a havi fizetés (ez azért elég jó). Igaz azt írják "a munkakörben elérhető havi bruttó jövedelem." Kicsit trükkös megfogalmazás.
10/16 anonim válasza:
#9 ja, 10 év ottlét után ezt elérheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!