30 évesen szerintetek felvesznek pultosnak, poharasnak szórakozóhelyre? Részletezem a kérdést a leírásban.
Évek óta éjszakai műszakban dolgozom egy raktárban. Megszűnt az állás, sehogy nem tudok visszaállni a nappali életmódra. A belvárosban lakom. Regeteg pultos állás van a közelben különböző szórakozóhelyeken és jól fizet.
Nincs sok tapasztalatom. Kb. 10 éve csináltam hasonlót rövid ideig egy szórakozóhelyen. Költözés miatt hamar otthagytam. Szerintem nem is várnak túl sokat, betanítanak ha igyekszem.
Nem vagyok már fiatal, de mindig is pörgős munkáim voltak és bírom az éjszakázást.
Most van időm gondolkodni merre tovább, van egy kis tartalékom.
A pultost jól fizetik. Jobban mint némely szakmunkát. Nem tudom felvennének-e. Mármint nyilván kilógnék felnőtt férfiként. Előnyei is vannak. Nem fogok inni, megbízható, felelősségteljes ember nem árt egy ilyen helyen. Nem egy kigyúrt, tetovált partyarc vagyok. Különösebben atraktív sem. Ezt felfoghatják hátránynak is, de megláthatják a dolog előnnyeit.
Valakinek van tapasztalata ilyesmiben? 30 éves vagy annál idősebb pultosok vannak tipik szórakozóhelyeken? Pl. Instant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!