Mennyi a netto (!) béred ma Magyarországon?
Szoftverfejlesztő mérnök (beágyazott rendszerek)
2 éve dolgozom, nettó 800k HUF
560 ezer ft Prágaban+ benefit az kb 60 ezert Ft
Meg éves bónusz.
Bankszektor, elemző, nettó majdnem 700 eFt (1 gyerek utáni adókedvezmény is benne van), cafeteria havi 35 eFt, EP, ÖNYP havi nettó kb 30 eFt (bár ez nem a folyószámlámra kerül), évi 1,5 havi béremnek megfelelő bónusz, illetve évente olyan 70-100 eFt értékben szűrővizsgálatok és kb. 70-80 eFt értékben a gyereknek juttatások (nyári táborok, ajándékcsomag stb.)
Évente kb 2-300 eFt olyan kedvezmények, amelyeket parnercégek biztosítanak és igénybe is veszem (ételtől kezdve eü ellátáson át műszaki cikkek vagy kultúra, kb ennyit tudtam spórolni azokon a dolgokon, amiket egyébként is megvettem volna valahol).
Időnként kapok kisebb értékű ajándékokat (pl. karácsonyi csomag, masszázsutalvány, édesség, valamilyen értelmesebb promós ajándék).
Nekem pl az is egyfajta juttatás, hogy ingyen parkolót kapok, telefonkészülék keretet (az egyik legdrágább forgalomban lévő készülék felét fizetik nekem, a másik felére 3 év kamatmentes részletet kapok, ami valami 4-5 eFt így, plusz 1 szám korlátlan- céges- használat, másik 5 kártya összesen havi 8 eFt önrésszel és átlagos használat mellett ez bőven elég hang és adat).
46 éves vagyok, releváns tapasztalattal, több diplomával. Nő, Budapesten.
Az utolsó Magyarországi munkahelyem 2023 március.
1300ft/ ora. Pultos egy étteremben ahol nap végére állni nem bírtam annyi munka volt. Amikor a kocsonyafesztivalon is nyitva voltunk, és másfél millió forinttal zártuk a kasszát, úgy hogy a világunkat nem tudtuk reggel 7 óta, (este 11kor mentünk ki a házból úgy hogy 8-ig volt nyitva) és nem kaptunk 2 forint pluszt sem (a jatt nem volt a mienk, szigorúan néztek minket..) felmondtam, kijottem külföldre, azóta itt élek. És lám lám nem 250.000 forintot keresek napi 12 óra és havi 15-20nappal,hanem napi 8-10 óra, 20 eurós oraber, és nem szakadok meg. Jajj igen. És megkoszonik a munkám a nap vegen.. :))))
Nettó 660k, szoftvermérnök, 3 év tapasztalattal, Budapesten multi cégnél.
Eléggé alul vagyok fizetve, nemrég kezdtem el interjúzgatni, olyan nettó 900 körül szeretnék váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!