Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a netto (!) béred ma...

Mennyi a netto (!) béred ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nyugodtan írjatok ágazatot vagy cégnevet, hány éve vagytok ott, végzettségetek, akár az is érdekes lehet, hogy milyen juttatást kaptok, nemeteket is, ha leírjátok megköszönöm stb.:) Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy ma mi a valóság Magyarországon...

2023. nov. 23. 11:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
39%

A KSH is torzít, dehogy van átlag bruttó 700.000. Nézd meg mennyi a minimálbér. Na, a lakosság 80 %-a annyit keres. Aki meg itt dicsekszik, a fele sem igaz. Messziről jött ember, azt mond, amit akar. A fővárosban kicsivel jobb a helyzet, az ország keleti részén meg örül, ha talál egyáltalán bármilyen munkát.

Egyébként meg lefelé mennek most a bérek, mert a cégek is próbálnak spórolni. Én egy vidéki cégnél dolgozom, és sorra mennek el az emberek a fővárosba, állítólag full time home office-ba, nettó 1,2 milláért. Most elegem lett, én is úgy gondoltam, kipróbálom. Hát, a heti 2 HO már jónak számít, és azt mondta nekem egy fejvadász, hogy a bruttó 900.000 a reális bérigény, ennél többet nem kapok. Akkor a volt kollégáim vagy hazudtak, vagy azóta lefelé mennek a bérek.

2023. nov. 23. 12:48
 12/41 anonim ***** válasza:
72%
Nettó 1,2-1,4 millió, IT
2023. nov. 23. 12:49
 13/41 anonim ***** válasza:
80%
Ide azok írnak, akik napközben ráérnek netezni valami irodából, ők meg jellemzően a jobban keresők közé tartoznak. Árufeltöltők vagy utcaseprők nem igazán szoktak nap közben netezni.
2023. nov. 23. 12:50
 14/41 anonim ***** válasza:
73%
Egy pénzügyi témában mindig túlsúlyban vannak akik jól állnak anyagilag, itt arányok sosem fedik le a valóságot.
2023. nov. 23. 13:20
 15/41 anonim ***** válasza:
74%

Nettó 640

Szép kártya, életbiztosítás; egészségpénztár, nyugdíjpenztar

25F

2023. nov. 23. 13:25
 16/41 anonim ***** válasza:
44%
#11 folyamatosan felfelé mennek a bérek nálunk. Budapest - IT szektor
2023. nov. 23. 13:26
 17/41 anonim ***** válasza:
41%
1M, Szoftverfejlesztés, 8 éve, érettségim van.
2023. nov. 23. 14:24
 18/41 anonim ***** válasza:
11%

"Ide azok írnak, akik napközben ráérnek netezni valami irodából, ők meg jellemzően a jobban keresők közé tartoznak. Árufeltöltők vagy utcaseprők nem igazán szoktak nap közben netezni.Ide azok írnak, akik napközben ráérnek netezni valami irodából, ők meg jellemzően a jobban keresők közé tartoznak. Árufeltöltők vagy utcaseprők nem igazán szoktak nap közben netezni."

Túró.

Az árufeltöltő is tud munka közbe raktárba bújkálva gyakorizni délelőtt, de akkor még gondolom utacseprőt se láttál még napközben seprűt támasztva vagy padon gengelve mobilozgatni.

2023. nov. 23. 15:03
 19/41 anonim ***** válasza:
38%
#18 es megsem latunk itt arufeltolto es utcasepro fizeteseket. Ezek nagyresze ilyenkor inkabb tiktokozik, vagy azt bongeszi a neten, hogy hol a legolcsobb a kifli, nem penzugyi forumokon valaszolgat.
2023. nov. 23. 15:13
 20/41 anonim ***** válasza:
67%
Magyarorszagon 0 Ft a netto berem, mert kulfoldon dolgozom. Luxemburgban netto 4.000€-t keresek havonta, banki IT-szektor. 2 eve vagyok itt.
2023. nov. 23. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!