Mennyi a netto (!) béred ma Magyarországon?
A KSH is torzít, dehogy van átlag bruttó 700.000. Nézd meg mennyi a minimálbér. Na, a lakosság 80 %-a annyit keres. Aki meg itt dicsekszik, a fele sem igaz. Messziről jött ember, azt mond, amit akar. A fővárosban kicsivel jobb a helyzet, az ország keleti részén meg örül, ha talál egyáltalán bármilyen munkát.
Egyébként meg lefelé mennek most a bérek, mert a cégek is próbálnak spórolni. Én egy vidéki cégnél dolgozom, és sorra mennek el az emberek a fővárosba, állítólag full time home office-ba, nettó 1,2 milláért. Most elegem lett, én is úgy gondoltam, kipróbálom. Hát, a heti 2 HO már jónak számít, és azt mondta nekem egy fejvadász, hogy a bruttó 900.000 a reális bérigény, ennél többet nem kapok. Akkor a volt kollégáim vagy hazudtak, vagy azóta lefelé mennek a bérek.
Nettó 640
Szép kártya, életbiztosítás; egészségpénztár, nyugdíjpenztar
25F
"Ide azok írnak, akik napközben ráérnek netezni valami irodából, ők meg jellemzően a jobban keresők közé tartoznak. Árufeltöltők vagy utcaseprők nem igazán szoktak nap közben netezni.Ide azok írnak, akik napközben ráérnek netezni valami irodából, ők meg jellemzően a jobban keresők közé tartoznak. Árufeltöltők vagy utcaseprők nem igazán szoktak nap közben netezni."
Túró.
Az árufeltöltő is tud munka közbe raktárba bújkálva gyakorizni délelőtt, de akkor még gondolom utacseprőt se láttál még napközben seprűt támasztva vagy padon gengelve mobilozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!