Mit tudnék csinálni hogy ne utáljanak a kollégáim?
Figyelt kérdés
Sajnos nem jövök ki a munkatársaimmal főleg eggyel aki direkt zaklat és kibeszél és lejárat és folyton bele köt a munkámba, mindig eün van, és megmondta a szemembe hogy utál és sose barátkozna velem, sajnos a főnök szereti és ugy érzem hogy alig várják hogy felmondjak többször mondták már miért nem mondok fel, a munkámmal megvannak elégedve csak utálnak. Egyedül én vagyok nő a csoportban.2023. nov. 21. 17:45
2/11 A kérdező kommentje:
12 óra német szalag meló mellet nincs időm hisztizni
2023. nov. 21. 17:59
3/11 A kérdező kommentje:
40 éves nőként már nem hisztizek
2023. nov. 21. 18:00
4/11 anonim válasza:
Akk meg van miert utalnak te eus indian. Zsamo
6/11 anonim válasza:
Ne hagyd magad. Harcolj. Legjobb védekezés a támadás. Velem is volt így munkahelyen aztán megtanultam a sarkamra állni és visszapofázni. Aztán szépen lassan megtanulták hol a helyük, ezzel együtt minden piszkálódás is. Néha elég annyit mondanod hogy te aztán biztos nem mondasz fel. Egyből visszavesznek magukból csak figyeld meg.
7/11 anonim válasza:
...és még annyi, miért kellene neked csinálni valamit is hogy ne utáljanak? Hát csak had utáljanak, az az ő problémájuk, nem a tiéd, nem a te sarad.
8/11 anonim válasza:
Válts szerintem, ilyen rossz környezet neked sem tesz jót.
9/11 anonim válasza:
Attol fugg... nem bratyizni kell munkahelyre jarni, hanem penzt keresni. Szoval ha lelkileg birod, hogy ki vagy kozositve, akkor sz@rd le. Egyebkent ha rogton elmenekulsz, akkor csak orulni fognak a patkanyok, mert ilyen konnyen celt ertek... hajra, kitartast!
10/11 anonim válasza:
Lehet érdemes lenne helyet váltani. Tudom nem könnyű, de toxikus környezetben sem éri meg maradni, ha kikészít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!