Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha duplaidő alatt végzem el...

Ha duplaidő alatt végzem el az egyetemi képzést, akkor miért nem akarnak felvenni a cégek?

Figyelt kérdés

2016ban kezdtem el egy diplomát, 2019 tavaszára megbuktam. Kihagytam 1 évet, és 2020ban újra kezdtem, és ha minden igaz 2025 tavaszára végzek.

Tudom több mint duplaidő az idő mire elvégzem, és gyakorlatot akarok megcsinálni, és vissza se írnak.

2023. nov. 17. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy. Miért a szüleid döntenek?
2023. nov. 17. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
#10: Következő félévben is lehet... De akkor bízd anyuékra. De 35 évesen ne gyere majd ide incelkedni, hogy miért nincs csajod se
2023. nov. 17. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
10 ev alatt sem vegezted el az egyetemet es konkretan gyamsag alatt allsz. ezeket piszok gyorsan tagadd le a ceg elott
2023. nov. 17. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha te mást akartál akkor miért nem álltál a saját lábadra?

Egyébként ez nem duplaidő hanem majdnem tripla. 26 évesen se diplomád se tapasztalatod olyan időszakban amikor gazdasági visszaesés van. Ha erre ráteszed azt hogy amit csinálsz szak nem versenyképes akkor mit vársz?

2023. nov. 18. 01:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha semelyik cég sem fogja tudni, hogy mennyi idő alatt végezted el az egyetemet hacsak nem mondod el.
2023. nov. 18. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
egyetemi adatbazisokbol barmikor lekerik..
2023. nov. 18. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
28%

16# Soha sem csinálnak ilyet. A legtöbb helyen abszolút semmi bizonyítékot nem kérnek és ha igen az is kerül abban, hogy megkérik, hogy mutasd be a diplomád és készül róla egy fénymásolat.

A diplomán meg csak a végzés dátuma van, így abból sem derül ki semmit, de ha ott lenne a kezdés is, akkor sem olvassak át.

Ha meg elolvassák, akkor az már bőven szerződéskötés után lesz és fel sem merül bennük, hogy emiatt próbaidő alatt kitegyenek.

Ez maximum az interjúk elején lehet rossz pont, de ott főleg soha sem fog kiderül.

2023. nov. 18. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!