Van olyan munkahely, ahol nettóban meg lehet keresni az 500 ezret?
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 21:23
21/26 anonim válasza:
Amúgyis, mire kéne neked ennyi pénz...?
22/26 anonim válasza:
Műszakvezető erdélyből, (határ mellől) 10+ éves munkaviszonnyal, budapesti festőüzemben (román magyar nyelvtudással, mondjuk a melójához nem kell)
Sima érettségije van, meg összesen 25 éves festőüzemi munkatapasztalata.
Nettó: 750.000-et kap, párom könyveli a bérlapjukat...
23/26 anonim válasza:
Hát, nekem másfél millió a nettóm, szóval igen, van.
24/26 anonim válasza:
És hol, milyen melóra gyerekek mert én mindig csak 300 at keresek akárhová megyek.
Lidlibe nem tudok menni mert nem tudok álló munkát végezni maximum 4 órát egybe többet semmiképpen. 3 műszak kizárt ugyan ez miatt.
Szóval akkor hol lehet netto 500 at keresni?
25/26 anonim válasza:
#24: Bárhol. Én például egy nagy cégnél vagyok vezető szoftverfejlesztő, 1,3M nettóért.
26/26 anonim válasza:
Én írtam a 19-es választ, aki lepontozta, annak pontosan mi a problémája vele? Leírtam a fizetést, leírtam a céget. Ha valakit érdekel, el tudom küldeni azt is hogy konkrétan melyik pozíció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!