Nagyságrendileg mennyi idő alatt találni munkát?
Pályakezdő fémipari szakmunkásként szinte lehetetlen számomra az elhelyezkedés. A cégek nem akarnak alkalmazni,arra hivatkozva,hogy "nem akarnak kínlódni a betanítással".
17 helyre küldtem be önéletrajzot minimális bérigénnyel,de sehonnan sem kaptam választ.
Emiatt jelenleg is tanulok 4 éves esti Gimiben,a könnyebb elhelyezkedés reményében.
Más is volt már hasonló helyzetben?
21/f
Attól függ az ország melyik területén és mi a végzettséged.
De amikor írják az emberek, hogy 1 hét alatt találtak munkát, én azt mindig kritikával fogadom.
Pályakezdőként nem egyszerű.
Ha esetleg rugalmas vagy a munka területét illetően, és nagyon kell a pénz, akkor jelentkezz sima operátori munkára, oda biztos felvesznek. Ilyenkor a szakmát érdemes letagadni, mert arra gondolnak, hogy hamar lelépsz, ha találsz neked megfelelőbbet.
Nagyobb multi cégeknél próbálkozz, ahol egyszerűbb, monoton, betanított jellegű munka van a sorozatgyártás miatt. Sorjázóba, csiszolóba is akár.
Fejlődni nem sokat fogsz, de legalább van valami munkád amíg találsz jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!