Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen mod valt be, Ti hogy...

Milyen mod valt be, Ti hogy csinaltok másodlagos bevételt?

Figyelt kérdés
Ha csak pár tízezer forint is, de miből szerzitek, kinek mi vált be amit normál munka mellett művel?
2023. nov. 13. 01:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Vinteeden árulgatok több kevesebb sikerrel...
2024. jan. 30. 11:59
 22/23 anonim ***** válasza:
en nem szorultam ra vegul masodlagos bevetelre , mivel vallalkozokent el ertem amit kituztem celul
2024. márc. 11. 23:56
 23/23 anonim ***** válasza:

#13: hitel és jó fizetés, esetleg pár..

Én 31 vagyok, már van valamennyi önerőm, de még 1-2 évig gyűjtenem kell, hogy egyáltalán beugorjak valami lakáshitelbe. Jövőre szeretnék munkahelyet váltani nagyobb fizetésért, aztán úgy hitelt felvenni. Sajnos a budapesti lakáspiacról kiárazódtam teljesen, de talán a távolabbi agglo nem reménytelen. Neked is ezt ajánlom, hogy gyűjtögess és inkább távolabb vegyél lakást Budapesttől.

2024. márc. 12. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!