Ha egy állást régebb óta hirdetnek, érdemes lenne mégegyszer elküldeni a jelentkezést?
Figyelt kérdés
E-mailben kérik a jelentkezést. 2 és fél hete küldtem el nekik az önéletrajzom, még nem kerestek.
De látom hogy 2 napja voltak aktívak az indeed-en
2023. nov. 11. 10:52
3/11 anonim válasza:
Sztem felesleges. Hidd el megvagy nekik. Ha akarnak, akkor keresni fognak. Engem volt, h 1 év után hívtak fel, h érdekel e még az állás. Nyilván már rég nem érdekelt, de ilyen is van.
4/11 anonim válasza:
Tuti hogy megkapták a jelentkezésed, de valamiért nem volt nekik szimpi
5/11 IgaziÚriember válasza:
Nem, ha annyira kellettél volna akkor már behívtak volna. Ha pedig még gondolkoznak rajtad, hogy adjanak-e egy esélyt mert nincs tőled jobb jelentkező azt egy második jelentkezéssel el is játszod.
6/11 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, felesleges. Ha kellesz, akkor a pályázási szakasz lezárása után úgyis megkeresnek, ha meg nem, akkor másodszorra sem fognak
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy év végére már fel sem akarnak venni embert, csak januárra gyűjtik netán a cv-ket.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor talán van még esélyem. Nagyon kéne ez a meló
2023. nov. 12. 13:48
10/11 Senior Séf válasza:
Megvan már az emberük (valakinek a valakije), de előírás, hogy meg kell hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!