A záróvizsga előtt mennyi idővel érdemes jelentkezni főállású munkákra?
"Mi van, ha nem sikerül az államvvizsga"
Semmi, fel év múlva újra megpróbálja, addig meg dolgozik.
Gyakornoki helyeden nincs lehetőség teljes allasra?
Mivel közte van a karácsonyi-újévi időszak szerintem érdemes. Ha nem gond, ha esetleg csak egy-két héttel a záróvizsga után kezdesz, akkor december/januárban is ráérsz.
Függ attól is, hogy milyen területen vagy és mekkora céghez jelentkeznél. Nagyobb multik malmai lassabban őrölnek, ott biztos nem vagy túl hamar, ha már november végén jelentkezel.
Hát államvizsga elég stresszes idő alapból én közvetlen előtte lévő hónapban biztos nem akarnék interjúzgatni. Plusz decemberben a fű se nő állások szempontjából mert sokan mennek szabadságra és mindenki tudja hogy az interjúk is ilyenkor tolódni fognak.
Ha ennél korábban jelentkezel akkor fennáll a veszély hogy jóval ZV dlőtt felvennének ami megint csak a készülésedet rontja és teljes állásban ráadásul nem sok szabadságod lesz amit ki tudsz venni.
Én azt mondanám, hogyha van jelenleg gyakornoki pozid akkor maradj ott ZV ig. A diákid kitart március végéig, azért 3 hónap alatt nagy eséllyel találsz munkát/ megpróbálsz teljes állásba menni ahhol jelenleg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!