Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány órát dolgozol havonta és...

Hány órát dolgozol havonta és mennyit keresel vele?

Figyelt kérdés

Ha van több munkahelyed, akkor add össze őket.

Én pl 168 órát dolgozom a fő munkahelyemen, ezzel keresek 300000Ft-ot, plusz járok maszekolni, ami kb havonta még 16 óra munka nagyjából 50 ezer ft-ért. Tehát dolgozom átlag 184 órát 350000Ft-ért.

Konkrét szakmát nem muszáj írni, de ha akarod, leírhatod.

2023. nov. 11. 10:33
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
19%

0=0

Nincs sajnos munkám.

2023. nov. 11. 15:51
 42/60 anonim ***** válasza:
17%
havonta kb. 20 ora netto 700k körül valahol.
2023. nov. 11. 18:10
 43/60 anonim ***** válasza:
0%
Klasszik 5x8 órás meló, de rugalmas munkarendben, kis ingadozással jön ki az átlag, bruttó 1M, SCM
2023. nov. 11. 20:27
 44/60 anonim ***** válasza:
87%

@18 "Hát örömmel látom, h mindenki millió körül keres viszonylag kevés munkaórával. Szóval tényleg Magyarország a legjobb hely a világon."

Valójában rossz következtetést vontál le. Akik kevés munkaórával sokat keresnek, azoknak van idejük ilyen helyekre is, mint ez.

A jól kereső, órabéres irodistának is el kell valamivel ütni az idejét. Kap napi 8 és fél órát, hogy azt a napi másfél órányi munkát elvégezze. A maradék 7 órát nem lehet cigivel meg kávéval kitölteni.

A gyári munkásnak meg se internete, se ideje ilyesmire. Amellett meg írni sem tud, nemhogy fogalmazni. Azért gyári munkás. A közmunkásról meg ne is beszéljünk...

2023. nov. 11. 20:51
 45/60 anonim ***** válasza:
79%
#44: Igen, nyilván aki nem gyűri fel az ingujját a sor mellett a többi droid között, az már csak naplopó lehet XD
2023. nov. 11. 21:06
 46/60 A kérdező kommentje:

#44 nyilván iróniával írtam, amit írtam és azzal is tisztában vagyok, h itt fenntartásokkal kell kezelni a válaszok valóságtartalmát. Ennek ellenére elfogadom, amit írnak és örülök, h ezek szerint végre uniós bérek vannak nálunk is.

Mellesleg kikérem magamnak. Gyári melós vagyok és sztem nincs !komolyabb! baj se a helyesírásommal, se a fogalmazásommal. XD

#45 annyi igazság van benne, h láttam én már önkormányzati dolgozókat munkaidőben társasozni, aztán munkaidőn kívül panaszkodni a sok munka és borzasztó leterheltség miatt, de nyilván a szellemi munkások többsége nem ezt csinálja. Legalábbis remélem. :D

2023. nov. 11. 21:48
 47/60 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk munkahelyen elég általános a semmittevés.

Ha azt szeretnék, hogy rendesen dolgozzunk akkor adjanak rendes fizetést.

Kiszúrják a szemünket 800-900 ezrekkel aztán csodálkoznak, hogy reggelente nem érünk be időben.

2023. nov. 11. 22:27
 48/60 anonim ***** válasza:
0%
#46: Én meg láttam a sor mellett 8 órát telefonozó droid-ot, mert megállt a gépe, és fel nem kelt volna szólni, hogy gondja van... Most akkor ezen logika szerint ebben az orszégban senki nem dolgozik, a GDP-t meg Vitya hozza le a Karmelitából szimatszatyorban és osztja szét a népnek
2023. nov. 11. 22:34
 49/60 anonim ***** válasza:
0%
Én szoftverfejelsztöként dolgozom de mi is szoktunk munkaidőben társasozni.
2023. nov. 11. 22:46
 50/60 anonim ***** válasza:
69%
A válaszok 99%-a kuka.
2023. nov. 12. 06:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!