Hány órát dolgozol havonta és mennyit keresel vele?
Ha van több munkahelyed, akkor add össze őket.
Én pl 168 órát dolgozom a fő munkahelyemen, ezzel keresek 300000Ft-ot, plusz járok maszekolni, ami kb havonta még 16 óra munka nagyjából 50 ezer ft-ért. Tehát dolgozom átlag 184 órát 350000Ft-ért.
Konkrét szakmát nem muszáj írni, de ha akarod, leírhatod.
@18 "Hát örömmel látom, h mindenki millió körül keres viszonylag kevés munkaórával. Szóval tényleg Magyarország a legjobb hely a világon."
Valójában rossz következtetést vontál le. Akik kevés munkaórával sokat keresnek, azoknak van idejük ilyen helyekre is, mint ez.
A jól kereső, órabéres irodistának is el kell valamivel ütni az idejét. Kap napi 8 és fél órát, hogy azt a napi másfél órányi munkát elvégezze. A maradék 7 órát nem lehet cigivel meg kávéval kitölteni.
A gyári munkásnak meg se internete, se ideje ilyesmire. Amellett meg írni sem tud, nemhogy fogalmazni. Azért gyári munkás. A közmunkásról meg ne is beszéljünk...
#44 nyilván iróniával írtam, amit írtam és azzal is tisztában vagyok, h itt fenntartásokkal kell kezelni a válaszok valóságtartalmát. Ennek ellenére elfogadom, amit írnak és örülök, h ezek szerint végre uniós bérek vannak nálunk is.
Mellesleg kikérem magamnak. Gyári melós vagyok és sztem nincs !komolyabb! baj se a helyesírásommal, se a fogalmazásommal. XD
#45 annyi igazság van benne, h láttam én már önkormányzati dolgozókat munkaidőben társasozni, aztán munkaidőn kívül panaszkodni a sok munka és borzasztó leterheltség miatt, de nyilván a szellemi munkások többsége nem ezt csinálja. Legalábbis remélem. :D
Nálunk munkahelyen elég általános a semmittevés.
Ha azt szeretnék, hogy rendesen dolgozzunk akkor adjanak rendes fizetést.
Kiszúrják a szemünket 800-900 ezrekkel aztán csodálkoznak, hogy reggelente nem érünk be időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!