Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nőként milyen szakmában...

Nőként milyen szakmában érdemes elhelyezkedni a jó fizetés érdekében?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és teljesen kilátástalan a jövőm és nagyon aggaszt. Álmodozó személyiség vagyok, aki ki akar menni külföldre csak angol tudással és valami jó fizető állást akarok, amivel egy egész családot eltudok tartani egymagam. Valamint nincs diplomám és nem is szeretnék. Drága és nem biztos, hogy el tudok helyezkedni.

Grafikusi végzetségem van és mixer és barista szakmám.

Tudom sok leszólást fogok kapni, h ez lehetetlen de egy próbát megér a kérdés.

2023. nov. 10. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Akkor ne álmodozz, hanem hajrá. Angliában angol tudással elkezdesz alapmunkákat (raktár, termelés), majd pár év után tökéletesedik a nyelvtudásod, megpályázol irodai munkát és már nyertél is. Azonnal nem fogsz olyan munkát találni, ami légkondis irodában láblógatás, de tanulsz, fejlődsz, pályázol és bejön. Most jut eszembe egy barátom itt Angliában, azonnal kapott grafikusi munkát egy nyomdában. Vagyis térj az elméletről a gyakorlatra, és vesd bele magad. Viszont jó fizető állásról diploma nélkül ne álmodj, maximum középkategóriában tudsz így megkapaszkodni.
2023. nov. 10. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es tisztában vagy a munkavállalás feltételeivel a Brexit óta?
2023. nov. 10. 14:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen a brexit miatt már nem jön össze
2023. nov. 10. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Irány Írország!
2023. nov. 11. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Mixer Barista.... szerintem bármelyik étterem felvenne
2023. nov. 11. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Persze h van ilyen, tanulj meg angolul és irány Svájc, nagy igény van a "masszás" lányokra és a pénz is elég jó.
2023. nov. 11. 18:43
 7/7 kürtőskalácska ***** válasza:

Ha van angol tudásod szerintem elmehetsz fordítónak vagy tolmácsnak

Grafikusként még nem egyértelmű?

2024. jan. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!