Az elmúlt pár évben végzett közlekedésmérnökök, mennyit kerestek és hol sikerült elhelyezkedni a szakmában?
Figyelt kérdés
Főleg Győrben végzett közlekedésmérnökök véleménye érdekelne, hogy mennyi idővel és hol helyezkedtetek el diploma után, milyen pozícióban és mennyi fizetéssel? Vasutasok érdekelnének elsősorban.2022. ápr. 23. 18:41
1/18 anonim válasza:
Vidéken meséltek egy tagról aki asszem közlek mernokkent postán lett elado XDdd mert 100 kmres körzetben egy szem közlekes alláshirdetest sem talalt.
2/18 anonim válasza:
Vagyis nem az eladó a jó fogalom a munka körére. Nem tudom, hogy hívják azt aki a postán az ablaknál nézeget.
3/18 A kérdező kommentje:
Olyanokra gondoltam akiknek van állása és dolgoznak a szakmában, nem az ilyen szerencsétlenekre.
2022. ápr. 23. 21:18
4/18 anonim válasza:
Mennyi ideje végzettek érdekelnek? Középvezető vagyok egy autóipari gyártócégnél (csináltam egy MSc-t is)
5/18 anonim válasza:
4: akkor te jól csináltad, el mentél vele jarmű mérnök irányban.
6/18 anonim válasza:
#5: Nem éppen, nem járműmérnök vagyok, logisztika
7/18 anonim válasza:
Egyébként egyszerű kérdező. Menj fel a profession.hu ra ìrd be a keresőbe, hogy közlekedésmérnök és máris látod, hogy, az ország melyik reszebe hova keresnek embert ilyen vegzetseggel, milyen munka körben. Ennyi.
8/18 A kérdező kommentje:
#7 nyilván megnéztem már a profession.hu-t is és más álláskereső oldalakat. Csak mégis sokkal ,,kézzel foghatóbb'' a saját tapasztalat, mint az hogy 1000x leírják a cégek ugyan azt a sablon szöveget.
2022. ápr. 24. 18:38
9/18 anonim válasza:
Én közlekedésmérnök vagyok, 2020-ban végeztem a bsc-n. Egy kis tervezőcégnél dolgozom heti 20 órában az msc mellett és nem keresek olyan nagyon jól.
Két volt szaktársam(, ők nem mentek msc-re, 2020-ban és 2019-ben végeztek) a VPE-nél dolgoznak, valóban versenyképes fizetéssel.
És a legjobb barátnőm, aki már be is fejezte az msc-t(, 2020-ban), az ITM-nél dolgozik közel versenyképes fizetéssel.
10/18 anonim válasza:
Közlekedésmérnök BSC BME. A sárga buszos cégnél. 2 hónappal diploma után vidéken. 300k-vel kezdtem, 1 év után 420k, most 500k 3 éve vagyok ott. A MÁV is hasonlóan fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!