Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vasárnapi munkavégzés után...

Vasárnapi munkavégzés után járó pótlék?

Figyelt kérdés

Kereskedelmi dolgozóként van mikor vasárnapra esik a 3.-4.munkanapom.5-13 vagy12-20-ig dolgozom.Lesz majd olyan is,hogy

Vasárnap 12 órát kell dolgozni(ez is a kötelező 5 napban van),de ebben az esetben kiadják pihenőként a plusz 4 órát.Ezekben az esetekben,kapok ezekre a napokra valami pótlékot?Nemrég kezdtem és ezeket nem igazán tudom,hogy a munkatörvény hogyan szabályozza?

2023. nov. 9. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
20%

"Nemrég kezdtem és ezeket nem igazán tudom,hogy a munkatörvény hogyan szabályozza?"

Mi lenne ha fognád és elolvasnád az erre vonatkozó szabályzatot?

2023. nov. 9. 20:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt az oldalt nem arra találták ki,hogy nem jogszabályt idézve,érthetően elmagyarázza,hozzáértő személy?Mert olvastam,de nem tudtam eligazodni rajta.Nekem nem egyértelmű amit írnak!

A véleményed légyszi tarsd meg magadnak,ha érdemben nem tudsz hozzászólni.Köszi!

2023. nov. 9. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!