Mit csináljak, ezt hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
fatelep kiszállítójaként dolgozok, és ma érdekes dolog történt velem, nem tudom, hogy ezt jelezzem-e vagy sem?
A lényeg,hogy több címre szállítunk fát, és belső szoftver alapján történik a szállítás, ma volt 6 címem, abból 3 fizetős a többi előre fizetős volt.
Bemegyek elszámolni, és maradt nálam 60ezer... pedig reggel 10-20ezerrel indultam el(saját pénz, ha esetleg vissza kell adjak)
Leadom a pénzt, kérdezem a kollégától, hogy akkor ez így oké? Mondja igen, ennyit ír a szoftver...
Aláírtam a papírt, és most van nálam kb + 60ezer :D szerintetek mit csináljak?
2023. nov. 9. 18:20
1/10 anonim válasza:
Ha megy a matek, akkor pontosan tudod, hogy hol keletkezett a többlet. Ha nem tudod, akkor matek korrepetálásra lenne szükséged.
2/10 A kérdező kommentje:
Sehol nem keletkezett tobblet, annyit tudok hogy kaptam a cimeken osszes 9700ft borravalot, de a tobbi penz? Egyszeruen nem tudom mi az :D
2023. nov. 9. 18:35
3/10 A kérdező kommentje:
Es bent a szoftver alapjan leadtam a penzt amit kertek… az a baj hogy nem tudom hogy cimeken mennyi kp-t kaptam mert ha alairja az ugyfel hogy atadta nekem a penzt eltunik a ticket a rendszerbol(marmint en nem latom) es ellenorizni sem tudtam hogy mennyinek kellene lenni nalam… de hat nem szoltak
2023. nov. 9. 18:37
4/10 anonim válasza:
Azért még ne költsd el, mert akár lehet valami rendszerhiba, vagy időbeli csúszás és holnap, vagy a későbbiekben kérheti vissza...
5/10 A kérdező kommentje:
Dehogy koltom el.. direkt eltettem.. ha 2hetig nem kerik elkoltom
2023. nov. 9. 18:45
6/10 anonim válasza:
Az is lehet hogy rosszul adtál vissza, vagy rossz bankjegyet adott az ügyfél. Én pl adtam már kétezres helyett húszeszest, és senkinek nem tűnt fel. Másnap szólt a szállító hogy elneztük.
7/10 A kérdező kommentje:
De 60ezerrel? :O
2023. nov. 9. 19:51
8/10 anonim válasza:
Hat 3 helyen, mindenhol xd
Nem tudom. Az is lehet hogy a zsebedben maradt és most találtad meg.
9/10 A kérdező kommentje:
Passz! Majd szolnak
2023. nov. 9. 20:04
10/10 anonim válasza:
Amikor fizetett neked a nyugger, összefogott három 20.000-st mert nem látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!