Angol nyelvtudás, multi, kicsit sokat várnak el?
Figyelt kérdés
Logisztikában dolgozok, előző munkahelyemen írásos customer service voltam logisztikában, tehát eléggé vágok minden logisztikai iranyt, ezzel nincs baj, chaten levélben szépen is tudok kommunikálni. Szóban neccesebb. Pár hónapja új munkahelyen vagyok, hasonló munkakör, de mondtam is az interjún, hogy szóban nem olyan erős az angolom, azt mondták semmi baj, itt is inkább írni kell. Csak ehhez képest állandóan szóbeli trainingeken kell részt venni, és az összes ügyféllel van heti meeting szóban, tehát elég sokat kell teamsen át call-ozni csehekkel, lengyelekkel, románokkal, kínaiakkal, akárkikkel, ami nekem elég kellemetlen, néha égtem is már be mert full nem értettem egy kérdést akárhogy mondták... Mondjuk nem mindig égek be de voltak már kellemetlen szituk. Ha középfokú nyelvtudást kérnek, miért gondolják hogy mindenki tud 2-3 órán át is akár néha szakmai dolgokról beszélgetni?2023. nov. 9. 10:33
11/18 BeefEater válasza:
Nem bántásból írom, de az alapján amit leírtál az interjúztatónak nem kellett volna felvennie.
Úgy tűnk, hogy szakmai képzéseket kapsz, csak nem mész vele sokra, mert nem érted meg. Azt is írtad, hogy írásban jó (megfelelő) vagy angolból, de szóban nem. Ez szokásos sorrend amikor tanulod, keress valakit, akivel tudsz egyszerre egy pár órát angolul beszélni és akkor hamar fog fejlődni. Addig meg a belsős oktatások diáit mindig kérd el, hogy ne maradj le.
12/18 anonim válasza:
Ha magyarul sem erted mirol van szo, nem vagy a szakma szintjen, nem megfelelo munkakorben dolgozol. Vagy jol eladtad magad a felveteliinterjun, vagy aki felvett semmi goze nem volt az elvarasokhoz.
13/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se salses, sem pénzügyes, miért kellene ehhez értenem?
2023. nov. 15. 14:23
14/18 anonim válasza:
Akinek ennyire nincs kedve fejlödni, tanulni, az jobb, ha elmegy gyárba szalag mellé! Más meg örülne, ha ilyen lehetöséget kapna!
15/18 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értem, hol írtam olyat, hogy nem akarok fejlődni.
2023. nov. 15. 17:46
16/18 anonim válasza:
ITT: Nem vagyok se salses, sem pénzügyes, miért kellene ehhez értenem
17/18 A kérdező kommentje:
És? Azt is írtam, hogy végig ülöm, hallgatom ezeket akkor is..
2023. nov. 16. 09:50
18/18 anonim válasza:
Mert ha lenne kedved fejlödni, akkor nem "ülnél és hallgatnád", hanem megpróbálnál minél többet elsajátítani, illetve nem kényszerböl mennél oda, hanem örömmel vennéd, hogy van ilyen lehetöséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!