Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angol nyelvtudás, multi,...

Angol nyelvtudás, multi, kicsit sokat várnak el?

Figyelt kérdés
Logisztikában dolgozok, előző munkahelyemen írásos customer service voltam logisztikában, tehát eléggé vágok minden logisztikai iranyt, ezzel nincs baj, chaten levélben szépen is tudok kommunikálni. Szóban neccesebb. Pár hónapja új munkahelyen vagyok, hasonló munkakör, de mondtam is az interjún, hogy szóban nem olyan erős az angolom, azt mondták semmi baj, itt is inkább írni kell. Csak ehhez képest állandóan szóbeli trainingeken kell részt venni, és az összes ügyféllel van heti meeting szóban, tehát elég sokat kell teamsen át call-ozni csehekkel, lengyelekkel, románokkal, kínaiakkal, akárkikkel, ami nekem elég kellemetlen, néha égtem is már be mert full nem értettem egy kérdést akárhogy mondták... Mondjuk nem mindig égek be de voltak már kellemetlen szituk. Ha középfokú nyelvtudást kérnek, miért gondolják hogy mindenki tud 2-3 órán át is akár néha szakmai dolgokról beszélgetni?
2023. nov. 9. 10:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Középfokkal azért a folyamatos beszél alapvetö elvárás, szakterületedröl mindenképpen, de egyébként is jogos.

Örülj, hogy kapsz tréninget, a legtöbb helyen ezt neked kell megoldani.

2023. nov. 9. 10:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kepzelik, hogy kepeznek sajat koltsegukon. Szerintem azonnal mondj fel.
2023. nov. 9. 10:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda alakok!!!

Még a végén megtanulsz beszélni is angolul a tréningek miatt!!!

Hát hová vezetne ez???!

2023. nov. 9. 11:48
 4/18 A kérdező kommentje:

Félreérthető voltam? Sehol nem írtam, hogy angol tréningek vannak.

A tréningek sales, pénzügy, számlázás, money making stb témákban vannak, "fel is szólítanak" mindenkit kérdésekkel. Én logisztikában dolgoztam, de fuvarokkal foglalkoztam (légi, tengeri, közutas, rail) meg vámmal meg storageal, 2-3 órán át sales meg pricing témakörben nincs elég erős angolom, még magyarul sem, pláne nem angolul, és tök kellemetlen mikor ilyen témákban nyilatkozzak angolul...

2023. nov. 9. 12:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
tehät vagy megtanulsz angolul beszelni is, vagy melohelyet vältasz.
2023. nov. 9. 13:28
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
HA nincs elég ismereted az adott területen, akkor ideje, hogy feljelszd a tudásodat. Angolul meg akkor tanulsz meg folyamatosan beszélni, ha csinálod, beszélsz és nem kifogásokat keresel
2023. nov. 9. 14:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem keresem a kifogásokat, mindenen részt vettem eddig amire küldtek, csak kínosan érzem magam.
2023. nov. 9. 14:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kínosan érezni magad, senki sem született úgy, hogy minden megy neki kapásból, az értelmesebbje tudomásul veszi, hogy MÉG nem vagy tökéletes ezen a téren, és ennyi.

A másik meg, hogy tényleg tedd félre a gátlásaidat meg félelmeidet és BESZÉLJ! Egy hónap múlva már nem lesz gond, addigra természetesnek fog tünni az ilyen helyzet is.

2023. nov. 9. 14:20
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van tesó, túl sokat várnak el tőled! De ne aggódj! Az építkezésen mindig szívesen várnak! magyarul se kel tudnod nem h angolul!!!
2023. nov. 9. 15:06
 10/18 A kérdező kommentje:
Nőként nem tervezek építkezésekre menni, de persze, éljen az egyenjogúság, igazad van :D
2023. nov. 9. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!