Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fizetést lenne reális...

Milyen fizetést lenne reális kérnem?

Figyelt kérdés
Budapesten pályázok banki pozíciókra a pénzintézetek központjában. Tapasztalatom nincs, de van közgazdász diplomám és tárgyalási szintű angol nyelvtudásom. Tehát gyakorlatilag pályakezdő vagyok, de már van több év munkatapasztalatom más területen.

2023. nov. 6. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Aki közgazdász diplomával és angoltudással képes elmenni bruttó 400 ezerért dolgozni, az hol hagyta az eszét? Ezért kár volt egyetemet végezni. Ennyit gyárban a soron is megkeres.
2023. nov. 6. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
menj interjuzgass, br 500-nal nem hiszem tobbet kapnal de hajra. Ezelott 6 evvel amikor nyitottam a szamlam beszelgettem a premium tanacsadoval, o azt mondta szep dolog hogy mar most netto 450 felett keresek mivel o 20on valami eve van a szakmaban es nemreg lepte at netto 400at. Addig azt hittem jol keresnek a banki alkalmazottak...
2023. nov. 7. 06:12
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

12.

A banki tanàcsadòk többsège nem diplomàs vagy nem rendelkezik szakirànyù diplomàval.

Ezek nem diplomàs àllàsok, nem is ùgy vannak hirdetve.

Emiatt a lòvè sem olyan sok.

2023. nov. 7. 07:34
 14/17 anonim ***** válasza:
#12 azt azért vágod, hogy 6 évvel ezelőtthöz képest most minden a háromszorosára drágult? Felesleges a mostani fizetéseket az akkorihoz hasonlítgatni. 6 éve nettó 450 szép fizetés volt, most épp csak átlagos.
2023. nov. 7. 09:49
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem semmi esélyed, de azért hajrá, próbálkozz csak, ezt komolyan mondom. Ahogy azt is hogy mi miatt nincs esélyed: bankba nem vesznek föl komolyabb munkakörbe banki tapasztalat nélkül, ahogy pedig telik az idő és gyűlnek az egyéb tapasztalatok, tovább csökken az esélyed is.

Ha mégis csoda történik és bekerülsz, nettó 280-290 a reális, mint bárhol, viszonylag képzett kezdőként.

A helyedben inkább elmennék az SSC szektorba, kvázi akkora nettóért mint ezeknek a pénzeknek a bruttója.

Esetleg big4, ha gyötörni akarod magad és szeretnéd hogy jól mutasson a cv-dben.

Annak a jóképességűnek, aki beírta, hogy ennyit a soron is meg lehet keresni, pedig azt mondom hogy OK de a soron 10 év után is ugyanennyit fogsz keresni. Itt meg néhány éven belül duplázhatsz is, ha elcsípsz egy jó lehetőséget, aztán jó ütemben váltogatsz.

2023. nov. 7. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen tapasztalatod van? A közgász szakokon van kötelező szakmai gyak, általában fél éves, de a legtöbben már a 2. vagy 3. évben elkezdenek dolgozni és mire végeznek lesz tapasztalatuk és nem feltétlenül csak gyakornoki. Ráadásul nem szakirányú tapasztalatot nem is fogadnak el szakmai gyakként, tehát ha teszem azt dolgoztál raktárosként 1 évet egyetemen mellett, azt értelemszerűen nem fogják elfogadni.
2023. nov. 8. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
10 év banki tapasztalattal, és hasonló kvalitásokkal (közgazdász diploma, felsőfokú angol) mondom, hogy pályakezdőként központi pozícióban bruttó 450 és 550 között lehet a plafon, amit meg lehet kapni.
2023. nov. 8. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!