Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fizetést lenne reális...

Milyen fizetést lenne reális kérnem?

Figyelt kérdés
Budapesten pályázok banki pozíciókra a pénzintézetek központjában. Tapasztalatom nincs, de van közgazdász diplomám és tárgyalási szintű angol nyelvtudásom. Tehát gyakorlatilag pályakezdő vagyok, de már van több év munkatapasztalatom más területen.

2023. nov. 6. 19:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
minimálbér
2023. nov. 6. 20:07
 2/17 anonim válasza:
67%
Br 450 000
2023. nov. 6. 20:11
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
A kényelmes megélhetésedre szánt összeget duplázd meg, add hozzá évi két nyaralásnak az árát, + 500 000 Ft-ot, amit megtakarításokra szánsz. Amennyi kijön, az a reális.
2023. nov. 6. 20:16
 4/17 anonim ***** válasza:
39%

"Tapasztalatom nincs... de már van több év munkatapasztalatom más területen."

És szerinted az érdekel bárkit hogy van mekis hasábburgonya sütögető tapasztalatod?

Tárgyalási szintű angol az szellemi munkakörben már alapelvárás.

Közgáz diplomásból annyi van mint égen a csillag,

Mivel teljesen pályakezdő vagy én a helyedben örülnék br 400k kezdőfizetésnek, sokkal többre ne számíts, majd pár éves tapasztalattal dobbantasz jobban fizető helyre. Ilyen paramétereket senki nem fog megfizetni, amivel jelenleg rendelkezel.

2023. nov. 6. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
#3 nem, nem az a reális. Senkit se érdekel, hogy te nyaralni akarsz, ha a munkád nem ér annyit a foglalkoztatónak.
2023. nov. 6. 20:46
 6/17 anonim ***** válasza:
20%

A fizetési igényed meghatározásánál több tényezőt is figyelembe kell venned, mint például a munkakör, a vállalat mérete, az iparág átlagos fizetése, a város, ahol a munkát végzed, és a saját képességeid és tapasztalatod.

Budapesten a banki szektorban dolgozó pályakezdők átlagos bruttó fizetése általában 350,000 - 450,000 forint között mozog, de ez nagyban függ a konkrét pozíciótól és a banktól.

A tárgyalási szintű angol nyelvtudásod is előnyt jelenthet, különösen, ha a pozíció nemzetközi ügyfelekkel vagy partnerekkel való kommunikációt igényel.

Ezeket figyelembe véve, érdemes lehet a felsőbb határral kezdeni a tárgyalásokat, de készülj fel arra, hogy a munkaadó valószínűleg alacsonyabb összeget fog javasolni. Fontos, hogy tisztában legyél azzal, mi a minimális összeg, amit elfogadnál, és ne légy hajlandó alá menni ennek.

Végül, ne felejtsd el, hogy a fizetés csak egy része a teljes kompenzációs csomagnak. Érdemes figyelembe venni a munkaadó által kínált egyéb juttatásokat is, mint például a rugyos munkaidő, a távmunka lehetősége, a betegszabadság, a nyugdíjhoz való hozzájárulás, a szakmai fejlődési lehetőségek, stb.

2023. nov. 6. 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:
32%
Ötös, számodra lehet hogy nem reális. Ha én munkát keresnek, nálam ez lenne a minimum. Ám én nem másoktól várom a megoldást, én világéletemben vállalkozó voltam. Jelenleg trader és befektető vagyok.
2023. nov. 6. 20:58
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
Mit takar az a banki pozíció, mert van a bankban takarító is.
2023. nov. 6. 21:16
 9/17 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem br 600.

Az alatt felkelned sem kellene felsô angollal, üzleti diplomàval.

2023. nov. 6. 21:26
 10/17 anonim ***** válasza:
40%
Egyik budapesti irodát üzemeltető, nagy pénzintézeti amerikai multi (3 van összesen, szóval nem olyan nehéz kitalálni) BR 600-650 között fizet pályakezdőknek olyan pozícióra amire te is jelentkezni akarsz éppen.
2023. nov. 6. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!