Mi a lehető legnyugodtabb munka amit Budapeten végezni lehet?
Sziasztok. Budapesten élek, férfi vagyok, lassan 30 leszek. Durva életem volt. 13 éves korom óta dolgozom, de egy munkahelyen sem tudok hosszan megmaradni. Nem bírja az egészségem, az idegrendszerem..
Hatalamas szükségem lenne a nyugalomra, rövid és hosszú távon is.
Iszonyat fáradékony is vagyok, van pár kellemetlen egészségügyi problémám.
Nem nagyon van végzettségem vagy szakértelmem, viszont van egy lakásom ezért kevesebb fizetésből is elvagyok. (200-300k-ból már eléldegélek)
Sok traumám van, az emberekkel óvatos vagyok. Nagyon nehezen viselem a konfliktusokat.
16 évesen volt egy egész nyugodt munkahelyem egy kisvállalkozás raktárában. Akkor nagyon kellett a pénz, ezért nem maradhattam. Megviselt az is hogy hajnal 5-re kell bejárni (nagyon rosszul viselem a korán kelés). Most messze lakom onnan, lehet már meg is szűntek. Kevés olyan hely van ahol nem ellenségesek az emberrel. Előtte és utána is csak rosszabb helyeken voltam.
Van némi tartalékom. Arra is gondoltam hogy egy évig valami részmunkaidős munkát csinálnék. Mellette pl. mérlegképes könyvelőnek tanulnék. Van egy estis érettségim, de azzal főiskola esélytelen. + Sem erőm, sem pénzem. Egy éves tanfolyam még beleférne.
Persze nem akarom minden tartalékom felélni. Szóval akkor keresnék csak részmunkaidőt ha lenne előttem egy cél. Egy szakma amit ha kitanulok könnyebb életem lesz.
Rövid távon is érdekelnek ötletek. Képzettséget nem igénylő, könnyű, nyugodt teljes vagy részmunkaidős munkák Budapesen vagy Home officeban. Lehetőleg ne ellenséges környezetben. Csak ne vendéglátós, ipara, gyártósori munkák lgyenek. Azokkal nincs jó tapasztalatom. Az sem baj ha alvállalkozót keresnek, jelenleg is áfamentes átalányadózó vagyok. Max fel kell vennem egy újabb tevékenységet.
Persze lehet ha pl. portás lennék akkor az viselne meg hogy az emberek lenéznének. Néha látom milyen hangnemben beszélnek a portásokkal, az sem lehet könnyű. Azért inkább sérüljön az önbecsülésem mint hogy az egészségem és az idegrendszerem végleg gajra menjen.
Részmunkaidő. Takarítás, raktár, könyvtár, múzeum, szellemi munka.
Tornatanár?...:)
Manuális tesztelő.
Garantáltan nem te fogsz stresszelni hanem mindenki más.
Köszi a tippeket. Tényleg vannak pl. múzeum teremőr pozicíók. Elvárás: középfokú angol + monotónia tűrés. Imádom a monotóniát. Angolul meg pont közepesen beszélek. ☺️
A többi is jó ötlet. Szerintem találni fogok vmi lightos dolgot csak idő kérdése.
Köszönöm a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!