Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Forever-hez hány éves kortól...

Forever-hez hány éves kortól lehet csatlakozni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 2. 20:43
1 2 3 4 5
 41/42 VP44 ***** válasza:
66%

6-os. Cicska munka mi? Mert csak alkalmazott és MLM státusz létezik. Képzeld én pl egy büdös percet nem voltam soha senki alkalmazottja, már az egyetemen elindítottam a saját vállalkozásom, 10 év alatt pedig már egy 4 fős mérnökirodát viszem.

Nem mintha az alkalmazotti státuszt csicska munkának tartanám, pláne, hogy 10 éve viszem a vállalkozásom és pontosan tudom mi az amitől mentesül az, aki alkalmazottnak megy.

Én az embereimnek legit bért adok amiből el tudják tartani a családjukat, szolgálati autót, szabadságot, prémiumot, bejelentést, nyugdíjalapot, egészségügyi biztosítást, nem pedig egy ígéretet, hogy ebből majd Ferrárival fog járni pár év múlva. Valamint én nem hazudozom azt, hogy én ezt azért teszem, mert másokon segíteni akarok, nekem ugyanúgy profitom van belőlük.

Nem vagyok MLM sérült se, kétszer voltam MLM előadáson, érdekes annyira legit biznisz, hogy erre a két alkalomra is úgy sikerült elvinniük, hogy addig ködösítettek, meg beszéltek félre, hogy mindkétszer csak a helyszínen derült fény arra, mire is jöttem. Ha ennyire hiteles magas szinvonalú ez a gazdasági rendszer akkor miért nem azt mondják, hogy itt egy MLM előadás lesz? Jah, mert akkor a halál f.sza nem menne el, vagy két 60 éves aki nem tudja beütni a google-be, hogy az meg mi.

Tudod mi az én bizniszem és a ti MLM-es bohóckodásotok között az igazi különbség? Engem az emberek telefonon hívnak fel, ajánlás alapján. Jóformán már nem is költök hirdetésre, van pár névjegyem, amit ha kérnek adok, a büdös életbe nem írtam rá senkire és nem hívtam fel senkit, hogy munkát kérjek. Ezt te el tudod magadról mondani? Mert nekem MLM-esekkel tele van a facebook messenger…

jan. 1. 20:32
 42/42 anonim ***** válasza:
64%

[ma 20:32]: "Tudod mi az én bizniszem és a ti MLM-es bohóckodásotok között az igazi különbség?"

- Kisregényt lehetne írni egy normális vállalkozás és egy MLM közötti különbségekről. :)

jan. 1. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!