Forever-hez hány éves kortól lehet csatlakozni?
@30 "teljesen normális dolog megbecsülni a várható forgalmat, árbevételt, vevőkört, hasznot"
Igaz, s ez összesen két dologtól függ. A beletett munka mennyiségétől és annak minőségétől. A kettő szorzata mutatja az eredményt.
Ha bármelyik nulla, az eredmény is az lesz.
[ma 12:05]: "Ez csak a számokból visszaosztott árbevétel. Az egy főre jutó jutalék ennél sokkal kevesebb és még abból jönnek le a kiadásaik."
- Persze. A valóságban az MLM-ezők 97%-a pénzt veszít. További bő 2% filléreket visz haza. Ezrelékekben mérhető, aki normális pénzt tud vele keresni. És a normális pénz még mindig csak havi néhány százezer forint, nem a mesés gazdagság, amiből kastélyt meg luxusautót veszel. Csak hát ezt nem mondják el.
Mindezt sokan és sokszor kutatták, kiszámolták. Nem érdemes MLM-be fogni, az FLP-be se. Lényegében csak egy nyomorultul költséges és időigényes álmodozás arról, hogy majd egyszer gazdag leszel.
Akiket én ismerek, először az Amway-jel nem gazdagodtak meg, aztán később a Foeverrel nem gazdagodtak meg. Most éppen két másik céggel nem gazdagodnak meg. Abban az értelemben szerencsések (mert meg tudnak élni) vagy éppen pechesek (mert nem tudnak kiábrándulni a hülyeségből), hogy a standard, polgári munkájukkal a felső középosztályba tartoznak, így minden évre jut néhány millió forint elemelemálmodozni.
"Lényegében csak egy nyomorultul költséges és időigényes álmodozás arról, hogy majd egyszer gazdag leszel."
Ezt nem a gyári munkára írtad? Mert leginkább arra vonatkozik. No meg az irodai, órabéres lébecolásra.
31. "Igaz, s ez összesen két dologtól függ. A beletett munka mennyiségétől és annak minőségétől. A kettő szorzata mutatja az eredményt."
Ez is egy nagy hazugság. Beletehet a lúzer bármennyi munkát, beszervezhet többezer embert, ha azok nem "dolgoznak" eleget, akkor nincs jutalék. Ezt elmondjátok, mikor a kompenzációs tervet mutogatjátok?
31. "A csapat növekedésével arányosan növekvő jövedelem"
Ezzel csapjátok be az embereket.
[ma 12:31]: "Ezt nem a gyári munkára írtad?"
- Nem. Az MLM-re írtam.
[ma 12:23]: "Igaz, s ez összesen két dologtól függ. A beletett munka mennyiségétől és annak minőségétől. A kettő szorzata mutatja az eredményt."
- Konkrétum nélküli álszakszerű blabla. A minőségnek nincs számszerűsítése. Hogy a francba lehetne összeszorozni bármivel is?
"A "nagykutya" sokat dolgozik, a "csóró" keveset."
Nem. A nagykutya már kezdettől fogva a hálózatban van és pofátlanul nyomul, rámenős. A csóró meg csak szeretne egy kis pénzt keresni, de ő nem fog pofátlanul nyomulni, meg akiket megtalál, azokat már vagy beszervezte egy nagykutya, vagy eleve elutasítják az MLM-et.
"Bármelyik "csóró" lehet bármikor "nagykutya", ha megdolgozik érte."
Igen, pontosan ezt szeretik elhitetni a sok szerencsétlennel, akikből aztán meggazdagodnak. Csak ez a kijelentés kb olyan, mintha azt mondanád, hogy mindenkiből lehet űrhajós, ha megdolgozik érte.
Mint korábban írtam, dolgoztam MLM cégnek. Közelről láttam az egészet, hogy a rendezvényeken a sok szerencsétlent mivel álltatták, miközben pontosan tudtam (beleláttam a nyílvántartásba), hogy alig 3-4 ember volt, aki normális pénzt keresett.
Olyannyira szekta volt az egész, hogy még az sem tűnt fel senkinek, hogy a rendezvényen a rabszolgaságról szóló zenét nyomtak lelkesítőnek, vagy hogy az egyik előadó konkrétan egy olyan hasonlatot használt, amiből az jött le, hogy "ha az MLM-et komolyan veszed, bele fogsz dögleni".
@07:59
Látom, addig ismételgetted ezt a sok demagóg marhaságot, hogy már te is komolyan elhiszed. Menthetetlen vagy. De azok is, akik hisznek neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!