Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » MÁV jegypénztáros állásról...

MÁV jegypénztáros állásról vélemények?

Figyelt kérdés
Nehéz a tanfolyam? A munka nehéz? Sokat kell tanulni? Fizetés milyen? Hány éves korig lehet jelentkezni? Nyelvtudást mennyire igényel?

2023. nov. 2. 07:45
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nem tudom,h aktuális-e én épp most várok interjú visszajelzést. Pár napja voltam elbeszélgetésen.

Nehéz a tanfolyam?

Behoztak két könyvet a felvételi beszélgetsére, szerintem érthető volt a nyelvezete, de valamit alaposan kellett értelmeznem, mert beugratós. Egy gyors belelapozásból ennyit láttam.

A munka nehéz?

Én anno sima Tesco pénztárban dolgoztam, ott is voltak agytrösztök, akik annyit nem értettek,h vonalkóddal mükődik a rendszer, ha 20 ezret hoz ki a gép a vonalkód alapján, akkor annyiért tudom odaadni.... Nem kézzel ütöm be, menjen a vevőszolgálatra és ott tudnak más opciót adni. Elmondtam szépen és ne akarta elfogadni, höbörgött... már a mögötte álló is elmagyarázta neki, de nem fogta fel.. Szerinem ilyenek itt is lesznek, illetve, ha néha szoktál pénztárban vásárolni hallhatsz jó pár példát. Kedvencem vidéken: - Jövő hét csütörtökön szeretném meglátogatni a fiamat Budapesten, vasárnap jönnék vissza.

- Máris nézem, december.21-én indul ekkor és ekkor vonat.

- Nem az 22-e... és ezen vitatkozik fél órát,h az 21-e vagy 22-e... amikor az egyik fejből mondja,h hányadika lesz a másik gépből nézi. (Nyilván gépen is el lehet nézni egyébként, de ez a ritkább)

Sokat kell tanulni?

Azért szerintem bőven lesz mit, ha sikerül és vannak kisvizsgák illetve nagyvizsgák is.

Fizetés milyen?

Minimál bér + tanfolyam után pótlékok és egy kis extra jutattás.

Hány éves korig lehet jelentkezni?

Vegyes korosztály volt az interjún. Voltak pályakezdők és voltak, olyanok is, akik ránézésre max 4-5 év és nyugdíjasok lesznek.

Nyelvtudást mennyire igényel?

Ahogy más már írta attól függ, h hol van az ember.

Az 1000 fős Tiszanekeresden valószínűleg nem nagyon lesz rá szükség,h beszélj idegen nyelvet. Budapesten annál inkább :)

2023. dec. 11. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Ja, de akármikor áthelyezhetnek mi? :D

Mellesleg évente van "orvosi alkalmassági is" vgy megkapod, vagy nem, de ha nincs alkalmassági akkor nem is dolgozhatsz...

Mit vársz az ilyen munkahelyektől?

Ez 2023-ban ennyi pénzért ilyen "rendszerrel" rossz vicc!!!

2023. dec. 15. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!