Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A pár hónapos Data Analyst...

A pár hónapos Data Analyst tanfolyamoknak lehet értelme?

Figyelt kérdés

2023. nov. 1. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Persze, eljon a sok felnotas es beszeded a penzt :) a lenyeg hogy ne garantalj semmit. Ez csak egy tanfolyam a temaban, erosen szugeralhatod hogy ezzel pikk pakk melot kapnak de semmi biztosat se mondj sose. Igy mukodik kb az osszes tanfolyam, balekekre epul a vilag
2023. nov. 1. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha data analystként szeretnék dolgozni.
2023. nov. 1. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az konkrétan mit takar? Vannak fent a youtube-on ingyenes videók, pl. PowerBi-ból is. Le vannak vezetve a vizsgapéldák, és a Microsoft oldalán is van oktatás. Teljesen ingyenesen. Én nem hiszem, hogy fizetnék.
2023. nov. 1. 22:11
 4/10 A kérdező kommentje:

SQL lekérdezések, PowerPivot, PowerBI. Itt van a 12 hetes tematika

[link]

2023. nov. 1. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme. Mindez fent van teljesen ingyen a youtube-on, és nagyon-nagyon kevés állás van, ahovà pont ezek kellenek. Felejtős.
2023. nov. 1. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A tematika alapján ez egy bevezető kurzus, ahol az alapelveket tudod megtanulni, illetve a MS programjainak alapszintű felhasználói ismereteit. Ez nem elég data analystként elhelyzekedni, kivéve ha egy 300 nettós irodai munkát képzteltél el data analyst címkével.

Én azt javaslom, ezeket a dolgokat tanuld meg magadtól, ingyenes elérhatő anyagokból, ahogy előttem is írták. A kurzus által javasolt ~150 óra bőven elég. Ha nem tudod magadtól megtanulni az alapokat sem, akkor valószínűleg ez a szakma nem neked való egyáltalán.

2023. nov. 1. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A CEU-nak volt egy elég jó data analyst/data scientist képzése, annak tudom, hogy van értelme, az egyik projekt vezető nálunk azt végezte el, és 6 hónap alatt kinevezték vezetőnek.
2023. nov. 2. 01:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Szeretnék adatelemző irányba elindulni és képezni magam.

Közgazdász vagyok, így van egy kb középszintű statisztika tudásom. De a programozáshoz, SQL stb.. nem értek.

2023. nov. 2. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Elte survey statisztika mesterszakot nézegesd.
2023. nov. 2. 14:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem, az csak nappalin indul, én meg közel 30 évesen már nem tehetem meg, hogy visszaüljek nappalira.
2023. nov. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!