KI mennyi béremelést kap 24ben? Én már tudom! Annyit amennyit 23ban!
-450.000 forintot.
Ugyanis közölték, hogy január 1-től ki vagyok rúgva.
😂
Kitalalom ki fog panaszkodas helyett uj munkat keresni 24-ben! Az, aki 23-ban...
Mostani munkahelyemen kb 1 éve dolgozom, és itt 1 év munkaviszony után emelnek a fizun. Elvileg jövő márciusban derül ki. Attól tartok, hogy a +10%-t se fogja elérni az emelés (folyosói pletykák alapján híresen xarul emelnek itt), pedig egy 20-25%-t minimum szeretnék és nemcsak azért,mert a teljesítményem alapján megérdemlem , hanem azért is,mert 2022 eleje óta ugyanannyit keresek és hát tudjuk,mennyit változott azóta a gazdasági helyzet....
Igen, szerintem is gáz vagyok, de ebbe most nem mennék bele mélyebben 😥
bruttó 24 ezer Ft
Ha nem lennék megelégedve a fizetésemmel akkor keresnék magamnak jobban fizető állást. Ha erre nincs lehetőségem akkor tele spamelném a gyakorit ehhez hasonló kérdésekkel.
Nyáron kaptam 11%-ot.
Semmire nem elég, hiszen elkezdődött az egyetem, így suli mellett a bérem 99% kiteszi az albérlet+rezsi+kaja árát. Szép élet. Pedig nincs rossz órabérem, legalábbis 2-3 éve még jónak számított volna. 2750/óra.
"Hát én aztán nem keresek új munkát. amíg az alternatíva max a közmunka/utcaseprésa addig maradok ahol vagyok! Ugya hova mennék."
Tehát jelenleg is túl vagy fizetve a tudásodhoz képest. Ki kéne rúgni a főnöködet, hogy miért nem olcsóbbat alkalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!