Már nincs pénzem, nagyon sok helyre jelentkeztem munka miatt, de csak elutasítást kaptam hónapokon keresztül. Feléltem a tartalékaimat. Mit tennétek a helyemben?
Nem akarom elkiabálni, hogy nekem bejött, de én is hasonló helyzetben voltam. 2 hónap felmondási idő alatt, najó, kicsit előtte is, komoly keresés, interjúk stb., ketyegett az óra, és semmi. Ahogy az azóta eltelt 1 hónapban is, semmi.
Nem akarom elkiabálni, hogy nekem bejött, de munkaközvetítőn keresztül találtam olyan munkát ami heti 3-4 nap fixen. Arra elég, hogy fizessem a számlákat és minimális élelmiszert vásároljak, ez pedig ahhoz elég hogy képezzem magam és interjúkra járkáljak.
Kemény, szivatós fizikai munka, de sokan vagyunk, nem igazán akarnak velünk g...zni, szóval jobb mint elsőre sejtettem volna. Rengeteg ember van hasonló helyzetben, 2 munkahely közt, diploma után, átképzés alatt, vagy eleve szezonális alapú vállalkozása van ami mellett kell valamit csinálnia. Meg mittudomén még, miért, nem kérdezősködünk, nyomjuk, aztán telik az idő.
Szóval ezt javaslom neked is, gyárak, mezőgazdaság, ilyesmik, nagyobb városokban mindig van valami.
Egy kiadós fizikázós időszak egyébként többet dob mentálisan még tán egy jó nyaralásnál is. Feltéve, hogy nem szakadsz meg és nem is stresszelsz ezen. Kábé arra tanít, amire a boomerek szerint a hadsereg, csak ez tényleg. Természetesen a baromkodás végtelen közben, az erősködés már csak egy ilyen bemarhulós drog. A legtöbb, tényleg nagy erőket megmozgató brigádban be is áll egy ilyen tabumentes odamondós alaphang, ahol külön bizonygatni kéne, hogy tényleg haragszol, legalábbis ha lehetővé tenne ilyesmit a jó öreg gyúrásmámor. Arra figyelj, hogy túl sok évet ne tölts a legkeményebbjében, mert az is hanyatlásba fordít fizikailag, meg hogy füstök-porok ne nagyon legyenek, tüdőbetegen megöregedni extrém szopóroller.
Nyilván konditerem sokkal értelmesebb alternatíva erre, és igazából el is mozdít abba az irányba, amikor utólag elkezd hiányozni a nagy súlyokkal játszás.
Mihez értesz? Mit tudsz csinálni?
Hirdesd magad! - Sütnék, főznék, varrok, méretre kötök, tanítok, korrepetálok, gyerekre vigyázok, kutyát sétáltatok, nyaralók háziállatait megetetem stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!