Voltatok már csoportos interjún, milyennek ítéltétek meg?
Igen voltam, még évekkel ezelőtt, és hatalmas nagy marhaságnak tartom.
Bent voltunk egy nagy szobában tele asztalokkal és székkel, egy kör elrendezésben. A körközepén kettő ember, egy nő és egy férfi, akik tartották az egészet. Feltettek egy kérdést, és az emberek sorban válaszoltak, aki nem tudod válaszolni, azt elküldték. Voltak olyan kérdések, amiket nem szívesen válaszoltak meg sokan, mert többen voltak. Őket is elküldték. Kb... 10 perc alatt, az 50 főből maradt, 8. Nekik gyorsan ledarálták, a munkával kapcsolatos dolgokat. Akik elfogadták azok már mentek is orvosivizsgálatra, aláírták a szerződést, és másnap lehetet kezdeni. Sokkal kevesebb munkabért akartak adni, mint amit lehet olvasni az internet. Én nem írtam alá, és ott hagytam őket.
Ostobaság az egész.
Megíratnak veled csomó hülyeséget, mint iq teszt, szakmai teszt, életszerűtlen szituációs teszt, hogy aztán a végén közöljék veled, hogy majd értesítenek, ami sose fog bekövetkezni.
Szörnyű volt, először is kamuztak, mert azt mondták személyes interjú lesz. Mikor odaértem, már megszólalt a vészharang a további 20 ember láttán. Majd betereltek minket 1 terembe, ahol feltettek pár kérdést. (és senki nem tudta mi alapján jut tovább a következő körre)
Tukmálós gagyi értékesítés lett volna (erről is kamuztak). Igazi idő és pénz pazarlás volt az a nap. (akkor még vidékről jártam fel BP-re interjúkra...)
BOS Plastics Systems Hungary Bt. Győrladaméron található.
Egy munkaközvetítőségen keresztül menetem hozzájuk, előre szóltak hogy készüljek fel, mert hosszú lesz.
Reggel 5:20-kor ott kellett már lenni, de csak 6-kor engedtek be.
Láttam hogy vannak mellettem kb.. 130-150 ember, de amikor mondta a hölgy hogy menjen be mindenki, akik az állásra interjúra jöttek, ott ledöbbentem. Mindenkit betereltek egy étkezőbe, ahova mindenki leült. 6:05-6:25-ig gyorsfejtágítás hogy mi alapján fog működni a nap. Előre közölték, hogy a HR-sekkel csak délután 2-3 fele fogunk személyes beszélni, addig folyamatos gyárlátogatás, folyamatos tesztírások, munka és tűzvédelmi oktatásokon kell részt venni mindenkinek.
6:30-kor az első teszt, nagyon egyszerű. Általános iskolai tananyag.
Pl.. 15+32+19+8+28=? az adott eredményt 3 megkell szorozni.. Ilyenek. 10 kérdés volt, hasonló feladatokkal.
6:50-kor vége. 7:00 eredményhirdetés. Itt meglepődtem, kb.. a 130 emberből, rajtam kívül maradtak 30-an.
Nem részletezem tovább, a nap nagy része így telt. Délután beszéltem a HR, megbeszéltünk mindent. Párnap múlva kezdtem, és 3 hónap után otthagytam őket, mert nem akarták betartani a szerződésben leírtakat.
Kicsit kitértem a kérdésről. Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!