Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Maklári bosch gyár vélemény?

Maklári bosch gyár vélemény?

Figyelt kérdés

Nőknek mit kell csinálni, mi a feladat? Nehéz munka ?

Fizetés mennyi ?

Nehéz oda be jutni?

Kérem olyan írjon csak aki már dolgozott a boschba

Köszönöm előre is

2023. okt. 25. 20:24
 1/3 mukyka80 válasza:

Általában a nőknek is ugyanaz a feledatuk, mint a férfiaknak. A legtöbb területen gyártósorokon állsz egy állomáson, bejön a félkész termék a szalagon, és vagy rögzítesz különböző alkatrészeket a termékre, vagy az adott állomás gépeibe helyezel különböző alkatrészeket, és a gép összerakja.

Igazából nem kell hozzá nagy tudás, inkább a kisebb géphibákat kell megoldani illetve kezelni.

Bejutással kapcsolatban annyit tudok írni, az utóbbi pár évben engedékenyebbek az új dolgozókkal szemben, meg is látszik.

Sok "kisfőnök" túl sokat gondol magáról, az igazi vezetés sokszor nem megfelelően dönt ezen illetők kiválasztásáról.

A közvetlen vezetőddel nagyon érdemes jó viszonyt ápolni.

Vigyázz, hogy ki előtt mit mondasz, hátbatámad még az is akiről nem gondolnád.

Az a lényeg, ha bejársz rendesen dolgozni, és látják rajtad hogy akarod is, még ha nem is megy az adott munka, általában más munkát adnak,nem zavarnak el.

Én tavasszal jöttem el onnan.

Fizetésem kb.350-380nettó volt + szép kártya 39ezer. Folyamatos műszak 3x12. Elvárták a túlórát is, néha balanszba.

2023. nov. 15. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért jöttél el onnan ? :)
2023. nov. 16. 10:22
 3/3 mukyka80 válasza:
Elköltöztem.
2023. nov. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!