Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tagadjam le a volt...

Hogyan tagadjam le a volt munkahelyem?

Figyelt kérdés
Az egyetem elvégzése után 2 évig dolgoztam egy helyen. Egyáltalán nem a diplomámhoz kapcsolódik, viszont a lakhelyemhez közel volt és jól is fizetett. És úgy voltam vele,hogy valahol el kell kezdeni dolgozni. 24 évesen eljött az idő hogy váltsak. Úgy néz ki hogy sikerül a szakmámban elhelyezkedni. Viszont a volt munakhelyem nem a legszebb. Tényleg semmi köze ahhoz amit tanultam és a jövőbeni munkahelyeimhez se lesz semmi köze. Hogyan tagadjam le? Mit mondjak helyette? Ha megkérdezik,hogy mit csináltam az elmúlt 2 évben. Biztos mindenkinek volt már olyan munkahelye amit nem szívesen vállal. Nálam is ez van. Csak mivel ez az egy hely volt ahol csak dolgoztam így nem tudom mit csináljak.

2023. okt. 25. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod letagadni? Teljesen értelmetlen ötlet
2023. okt. 25. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is butaság lenne. Képzeld, ha utólag mégis kiderül, mennyire lennél szavahihető a szemükben? Mondd el azt, amit itt is írtál. Kellett a pénz és ezt találtad akkor.
2023. okt. 25. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet egy tök egyszerű dolgot olyan szinten túlstresszelni és túlgondolni, amennyire csak lehet.

Mondom, figyelj:

- Önéletrajzba nem írod bele. Úgyis csak az új munkahely / pozícióhoz releváns tapasztalatokat kell beleírni

- Ha valaki megkérdezi, azt mondod, szakmai szempontból nem releváns

- Hidd el, senki nem fogja ennél tovább kérdezni. Onnantól kezdve, hogy nem releváns, senkit nem érdekel. Lásd, ha te egy bankba készülsz hitelügyintézőnek, baromira leszarja mindenki, ha te 2 évig egy szexshopban voltál eladó.

Ha mégis nagyon erőltetik, általános dolgot mondj. Kereskedelemben. Vendéglátásban. Satöbbi.

De azért kíváncsi lennék mi ilyen titokzatos amit ennyire szégyellni kell :D

2023. okt. 25. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
53%
Ne azt nézd, hogy nem a szakmába vágott, hanem milyen tapasztalatot szereztél ott. Nekem volt több munkahelyem is, de ha valami nem vágott az adott pályázatba csak azt írtam, hogy x-y időszakban dolgoztam, de a jelenlegi pályázat szempontjából nem releváns.
2023. okt. 25. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!