Aneszteziológus rezidensnek mennyit kell tanulnia?
Nem orvosként, sürgész szakápolóként: az egyik legnagyobb, legátfogóbb tudás az övék.
Ha lazább szakirány érdekel, szemészet, bőrgyógyászat. Az onkológia lelkileg kemény, de munkában nem a legmegterhelőbb, ahogy a pulmonológia sem.
Ha meg van már az orvosi diploma, akkor azért te is el tudod dönteni mely területek komplexebbek, melyik szakvizsgához mennyi idő kell és melyik az amelyikben jobb voltál és kisujjból kirázod és melyik lenne tőled távol álló.
Egyébként a házi orvosi? Ott elég sok új területet felölel amik nem voltak orvosin mint például vállalkozói tárgyak, hiszen a legtöbb házi orvos cégként operál. Lehet, ha egy kicsit kevésbé orvosis szakirányt választasz akkor az újdonság jobban belevisz a tanulásba
Mennyit keres ma egy aneszteziológus a kórházakban? (Már nem rezidensre gondolok, hanem valakire úgy 5-10 év tapasztalattal)
Ismerek valakit, de azért én nem kérdezném meg tőle. Mindig zaklat, hogy találkozzunk már szóval elég sok ideje van. Pár napja voltam nála, akkor láttam először, hogy az asztalán volt egy könyv, ami aneszteziológusoknak szól, szóval tanul, de nem tudom, mennyire szakad meg a tanulásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!